Saint Lucia Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Columbus-reportage wint internationale prijs

Gepubliceerd: 13 jan 2008
5

Onze eigen Columbus-fotograaf Tom van der Leij heeft de internationale prijs European Photographer of the Year Award toegekend gekregen voor zijn Caribbean-reportage in Columbus.

Deze award werd uitgereikt door de Caribische Toerisme Organisatie. Zij vonden uit duizenden inzendingen van over de hele wereld de tweedelige, kleurrijke fotoreportage over het Caribisch gebied in Columbus unaniem de beste.

Bij deze reportage kun je wegdromen bij de mooiste, onbekende eilanden in het Caribische gebied. De jury van de CTO vindt vooral dat Tom de sfeer heel goed weergeeft, door de lokale bevolking ontspannen en tijdens hun dagelijkse bezigheden te fotograferen.

In een korte reactie laat Tom aan de telefoon vanuit Panama weten ontzettend blij te zijn met de prijs. ‘Heel jammer dat ik zelf niet bij de uitreiking aanwezig kon zijn. Dit is een prachtige erkenning voor mij als fotograaf'. Hoofdredacteur Matthijs de Groot beaamt dat. Hij ontving de prijs namens Tom van marketing directeur Julia Hendry van Caribbean Tourism in Londen. ‘Deze Award is inderdaad een grote eer: uit duizenden inzendingen - van over de hele wereld - werd Toms reportage unaniem door de jury als beste gekozen in de categorie ‘Fotografie bij Feature Artikel'. Een mooie prestatie.'

Wij zijn erg trots op Tom en feliciteren hem daarom ook van harte!

Wil je zelf deze fotoreportage bekijken? Editie6 en 7 zijn nog na te bestellen.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Saint Lucia artikelen
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Winehouse redt toeriste

21 jan 2009, Als de zangcarrière van Amy Winehouse in de soep loopt, kan ze altijd nog een loopbaan bij de reddingsbrigade overwegen. Tijdens haar vakantie in Saint Lucia heeft ze een toeriste gered.

0

Reacties van bezoekers Reageer

saskia van den berg

Door: saskia van den berg • Geplaatst op

Gefeliciteerd met deze prijs, geweldig om zo bekroond te worden op je werk. Dat moet vast goed voelen. Het is ook een prachtige reportage! Ooit hoop ik ook nog eens zo ver te komen.

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Fantastisch! leuke bekroning op jullie blad! groet Mireille Velthuis

saskia

Door: saskia • Geplaatst op

Tom en de Redactie van harte gefeliciteerd met deze prijs , waar jij/jullie trots op kunnen zijn. Een fantastiche waardering natuurlijk ook voor jullie magazine "Columbus".

Vgr. Saskia Loderus.

ejvhelden

Door: ejvhelden • Geplaatst op

Van Harte gefeliciteerd! Het is altijd leuk erkenning te krijgen voor datgene wat je met passie en toewijding doet. Als je er dan ook nog een prijs mee wint, moet dat een leuke ervaring zijn!

Mathilde

Door: Mathilde • Geplaatst op

Wat een geweldig leuke verrassing!
Graag wil ik Tom van harte feliciteren met deze fraaie en verdiende prijs!
Mathilde.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.