David beste reistijd

Het weer in David

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor David te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in David? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor David

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in David:Heet en nat is het in David altijd, maar heet en nog natter is het tijdens het regenseizoen tussen mei en november. Je pakt dus het beste je koffers vanaf eind december tot midden april.


Reisadvies
Voor David geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
10 januari Dag van de Martelaren, 3 november Afscheiding van Colombia, 28 november Onafhankelijkheidsdag (Spanje).

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.

Informatie over David

Beste foto's & tips van David

'166932' door pknoops '166932' door pknoops

PanamaDavid

PanamaDavid

Blauwe ara

pknoops

De blauwe ara komt regelmatig voor in Panama en is redelijk zachtaardig. Dit heerschap laat zich mooi op het plaatje zetten.

'434909' door RobHoekstra '434909' door RobHoekstra

PanamaDavid

PanamaDavid

Boquette

RobHoekstra

Hier een foto van de Boquette highlands. Een prachtig gebied in het noorden van Panama waar je de heerlijkste koffie kunt drinken en prachtig kunt wandelen. Jammer genoeg zijn er sinds een poosje twee Nederlandse meiden vermist in ditzelfde gebied. Hopelijk wordt er snel duidelijk wat er gebeurd is.

'166927' door pknoops '166927' door pknoops

PanamaDavid

PanamaDavid

De eigenwijze toekan

pknoops

Deze toekan was eerder nieuwsgierig dan angstig en gaf ons ruim de kans een mooi plaatje van hem te schieten.

Laat kaart zien