Kralendijk

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Cactus Blue

Kralendijk,
Nederlandse Antillen


Over het algemeen plaatsen wij niet zo veel restaurant- of eettips. Om de eenvoudige reden dat we meestal wel tevreden zijn over het eten, soms ook niet (misschien moeten we daar dan juist een tip over plaatsen). Maar meestal omdat we gewoon de naam vergeten zijn. We hebben ergens gegeten, nothing special.
Dat we de naam van Cactus Blue in Kralendijk, Bonaire hebben onthouden, wil dus wel wat zeggen. Cactus Blue is behalve gezellig (gemoedelijk Caribisch sfeertje) ook gewoon erg goed.
Op het menu staan onder meer verse kreeft, garnalen in limoen en gember, geroosterde kip, Argentijnse Filet Mignon, Cajun tonijn sashimi, maar ook het tropisch gekruide kippotje en de Bonairiaanse goat stew (!). Wat ons nog bijstaat, is dat de sausjes bijzonder apart zijn klaargemaakt en een heerlijke smaak hebben.
Eigenlijk behoeft dit restaurant geen aanbeveling, veel mensen weten het te vinden en zijn enthousiast. Wij kunnen alleen maar bevestigen dat het hier voortreffelijk dineren is.
[url="http://www.cactusbluebonaire.com/" target="_blank"]Cactus Blue[/url] ligt aan de Abraham Boulevard, in het centrum van Kralendijk, ongeveer 600 meter ten noorden van het Divi Flamingo Beach Resort (wat we op zich ook kunnen aanraden).
Voor wie nog eens naar Bonaire gaat, iets om te onthouden!