Kralendijk

Kralendijk is een klein en rustig stadje met veel pastelkleurige gebouwen. Het is de hoofdplaats van Bonaire. Het centrum van de stad bestaat uit een boulevard (Kaya Craane) en een winkelstraat (Kaya Grandi). Breng een bezoek aan Fort Oranje als je meer te weten wil komen over de geschiedenis van Bonaire.

Informatie over Kralendijk

Beste foto's & tips van Kralendijk

'522576' door neretslok '522576' door neretslok

Nederlandse AntillenKralendijk

Nederlandse AntillenKralendijk

Jammie!

neretslok

Kralendijk, even een broodje hamburger eten. Ik geef een stukje sla aan een leguaan die in de buurt zit. Dat bevalt meneer wel. Hij krijgt er geen genoeg van!!

'509992' door Dossie '509992' door Dossie

Nederlandse AntillenKralendijk

Nederlandse AntillenKralendijk

Blije parkiet

Dossie

Op het moment zitten hier in de boom schreeuwende papegaaien en blije parkieten, er zijn namelijk weer veel zaadjes in de boom te vinden. Deze was wel heel erg blij aan het krijsen en had een jong bij zich, die wilde echter niet op de foto..

'321561' door MadonnaPrinz '321561' door MadonnaPrinz

Nederlandse AntillenKralendijk

Nederlandse AntillenKralendijk

Cruiseschepen...overs

MadonnaPrinz

Buiten dat we altijd weer een zucht van opluchting slaken wanneer zo’n groot cruiseschip de kade van Kralendijk de rug weer toekeert, blijft het altijd wel weer een imposant gezicht zo’n hele grote boot aan zo’n klein eiland. Vanaf het hele eiland kun je de boot zien liggen. Een zucht van opluchting omdat als er een cruiseschip ligt aangemeerd, wordt het kleine eiland helemaal overspoelt door mensen. Ik heb zelf meegemaakt dat er 3 cruiseschepen tegelijkertijd lagen. En wanneer de lokale bevolking er nou ook eens een graantje van mee kon pikken dan is het weer een heel ander verhaal.

Laat kaart zien