Yucatan Artikelen & Blogs

Blog van de week: een onaangename verrassing

Elke week kiest Columbus Travel de blog van de week uit de blogberichten van onze community. Deze keer geen rozengeur en maneschijn voor Reisreporter neretslok, maar botte pech.

Elke week kiest Columbus Travel de blog van de week uit de blogberichten van onze community. Deze keer geen rozengeur en maneschijn voor Reisreporter...

Top 5 ultieme relaxvakanties

Je weet wat je op je volgende reis wilt: een lekkere vakantieplek om te relaxen. Simpel maar van alle gemakken voorzien. Een tikje alternatief maar ook niet vies van een beetje glamour. Daarom: vijf lekkere hipp(i)e hotspots speciaal voor jou.

Je weet wat je op je volgende reis wilt: een lekkere vakantieplek om te relaxen. Simpel maar van alle gemakken voorzien. Een tikje alternatief maar oo...

5 heerlijke stranden voor op je bucketlist

Sommige stranden zijn niet alleen lekker maar ook onvergetelijk. Onze favoriete vijf relaxplekken aan zee op een rijtje. Waar ben jij al geweest?

Sommige stranden zijn niet alleen lekker maar ook onvergetelijk. Onze favoriete vijf relaxplekken aan zee op een rijtje. Waar ben jij al geweest?

Yucatán, Mexico

Yucatán mag dan wel een van de meest toeristische stukjes van Mexico zijn, het heeft nog lang niet al zijn geheimen prijsgegeven. Het schiereiland is en blijft een magisch stukje aarde volop Mayaruïnes, dichte jungle en fabelachtige stranden. Niemand ontsnapt aan zijn betovering.

Yucatán mag dan wel een van de meest toeristische stukjes van Mexico zijn, het heeft nog lang niet al zijn geheimen prijsgegeven. Het schiereiland is...