Grande-Terre

Grande-Terre is het op een na grootste eiland van Grande-Terre, na Basse-Terre. De hoofdstad van Grande-Terre is Pointe-à-Pitre, op de westelijke punt van het eiland. In de zee rondom Grande-Terre bevinden zich koraalriffen. Andere belangrijke plaatsen zijn Saint-François, Sainte-Anne en Le Gosier.

Informatie over Grande-Terre

Beste foto's & tips van Grande-Terre

'488784' door gekkofan '488784' door gekkofan

GuadeloupeGrande-Terre

GuadeloupeGrande-Terre

Picknick op het stran

gekkofan

Guadeloupe Grande Terre gemeente Gosier op een mooi week-end zoals overal op de Franse Antillen is zondag de dag van de familie-picknick.Heel de familie samen . Alle vrouwen bereiden een deel van de maaltijd. De mannen zorgen voor de ti-punch een rum met rietsuiker en limoen.Dolle pret.

'519996' door gekkofan '519996' door gekkofan

GuadeloupeGrande-Terre

GuadeloupeGrande-Terre

Stranden op Guadeloup

gekkofan

Guadeloupe is de ideale bestemming voor een strandvakantie. De tropische sfeer, de eeuwige zonneschijn, de stranden, de turquoise zee zorgen ervoor dat je een droomvakantie zal hebben op dit prachtige eiland.

'514360' door gekkofan '514360' door gekkofan

GuadeloupeGrande-Terre

GuadeloupeGrande-Terre

Het Watervliegtuig...

gekkofan

Guadeloupe het Frans Caraibische eiland heeft de vorm van een vlinder. Rechts vind je Grande Terre en aan de zuidkust ligt het kuststadje Le Gosier. Je kan daar leuke uitstapjes doen met een niet alledaags transportmiddel : een watervliegtuig! Een aparte ervaring.

Laat kaart zien