Cienfuegos

Foto door Reisreporter ERo

Het vruchtbaarste deel van Centraal-Azië ligt in Kirgizië, Oezbekistan en Tadzjikistan. De Vallei van Fergana bekleedt een groot gedeelte hiervan. Dit enorme dal strekt zich uit van Oezbekistan tot aan Kirzigie, vlak voor de Chinese grens, waar de Tian Shan en de Pamir gebergtes samenkomen. De vallei is zo breed dat je de overkant maar zelden te zien krijgt. De Vallei van Fergana is ook een stuk van de oude Zijderoute.

Informatie over Cienfuegos

Beste foto's & tips van Cienfuegos

'1092894' door travelbag '1092894' door travelbag

CubaCienfuegos

CubaCienfuegos

Tegen de paal

travelbag

Cienfuegos is een leuk stadje om aan te doen op je Cuba reis. Rondom het centrale plein mooie oude gebouwen en zuilen galerijen. De kleuren en de gewone dagelijkse straattaferelen zorgen ook hier weer voor mooie beelden.

'1088646' door travelbag '1088646' door travelbag

CubaCienfuegos

CubaCienfuegos

Op straat in...Cienfu

travelbag

Cienfuegos is een universiteitsstad met een leuk historisch centrum. Het staat tevens vermeld op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Het is een leuke stad om te ontdekken. Ook hier ontbreken de oldtimers zeker niet in het straatbeeld (hier dan een oud kevertje). Het heeft nog mooie historische gebouwen en mis vooral het het centrale park Jose Marti niet. Het is een plek waar je even blijft hangen om de omgeving in je op te nemen.

'1109548' door dreamer666 '1109548' door dreamer666

CubaCienfuegos

CubaCienfuegos

Hollywood Style

dreamer666

Eigenlijk vonden we Cienfuegos de minst mooie stad dat we bezocht hebben in Cuba. Maar de Malecon was toch wel knap om wat foto's te maken van de oldtimers.

Laat kaart zien