Begraafplaats De Colón

Een van de belangrijkste begraafplaatsen van Latijns-Amerika is Cementerio de Colón in Havana. Er liggen ongeveer 800.000 graven en bijna 100.000 grafmonumenten. Herdacht worden de helden uit de onafhankelijkheidsoorlog en slachtoffers van verschillende dictaturen. De graven liggen verspreid over een oppervlakte van 57 hectare. De toegangspoort en de kapel in het midden van de begraafplaats zijn bijzonder mooi.

Informatie over Begraafplaats De Colón

Beste foto's & tips van Begraafplaats De Colón

'555348' door aticketto '555348' door aticketto

CubaBegraafplaats De Colón

CubaBegraafplaats De Colón

Cementerio de...Crist

aticketto

De begraafplaats Cementerio de Cristobal Colon in Havana beslaat ongeveer 60 hectare en er liggen meer dan 1 miljoen mensen begraven. Het terrein is dan ook immens groot en er rijden zelfs stadsbussen tussen de graven door. Wil je meer weten over de begraafplaats lees dan ook mijn blog die ik een tijdje geleden al plaatste.

'561675' door aticketto '561675' door aticketto

CubaBegraafplaats De Colón

CubaBegraafplaats De Colón

Cementerio de...Crist

aticketto

De begraafplaats Cementerio de Cristobal Colon in Havana beslaat ongeveer 60 hectare en er liggen meer dan 1 miljoen mensen begraven. Het terrein is dan ook immens groot en er rijden auto's en stadsbussen tussen de graven door. Wil je meer weten over de begraafplaats en welke bijzondere ervaring we daar gehad hebben lees dan ook mijn blog

Laat kaart zien