Canada Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Ouders vergeten peuter

Gepubliceerd: 15 mei 2008
0

Het leek een scène uit Home Alone. Een familie uit de Filipijnen die emigreerde naar Canada, vergat tijdens een overstap in Vancouver hun zoontje mee te nemen in het vliegtuig naar eindbestemming Winnipeg.

Haast
In zijn haast het vliegtuig te halen, raakte de vader de rest van de familie kwijt. Terwijl hij in de veronderstelling was dat zijn zoontje bij zijn vrouw en schoonouders was, dachten die juist dat de peuter onder de hoede van zijn vader was.

Verdeeld
Doordat zij verdeeld over het vliegtuig zaten en nog altijd in de veronderstelling waren dat hun zoontje zich bij hun wederhelft bevond, merkten de ouders ook daar niet op dat ze iets misten. Bovendien zou de peuter tijdens de vlucht op schoot zitten bij de ouders en had daarom geen instapkaart nodig. Hierdoor merkte ook het vliegtuigpersoneel niets.

Eerste vliegtuig terug
Gelukkig merkte een veiligheidsmedewerker van de luchthaven in Vancouver het kind op. Hij probeerde de ouders op te sporen. Dit lukte uiteindelijk, waarna de vader bij aankomst in Winnipeg meteen het eerste vliegtuig terugnam naar zijn zoontje.

Ben jij ook wel eens iets belangrijks vergeten op reis? En wat waren de gevolgen hiervan? Plaats een reactie, wij zijn benieuwd!
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Canada artikelen
Reisnieuws
De grote ken je. Maar ken je deze 5 onbekende watervallen ook?

04 jul 2017, Je hebt vast wel eens gehoord van grote jongens zoals Iguazu, Niagara en Victoria. Maar ken je deze 5 onbekendere watervallen ook? Vál van de ene verbazing in de andere.

0
Reisnieuws
Even schrikken: man wil vliegtuigdeur openen in de lucht!

19 mei 2017, Tijdens een Air Canada-vlucht van Jamaica naar het Canadese Toronto probeerde een verwarde passagier de vliegtuigdeur te openen. Wat denk jij? Zou het hem zijn gelukt?

0
Reisnieuws
De 6 nieuwste backpackbestemmingen

05 apr 2017, Eigenlijk zou iedereen tenminste één keer moeten backpacken, want het is een onvergetelijke en compleet nieuwe reiservaring. Vermijd dan wel de platgelopen backpackersoorden. Wij helpen je op weg met de nieuwste backpackbestemmingen op ieder con...

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.