Cat Island malaria

Is er malaria in Cat Island en wat zijn de malaria gebieden Cat Island? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Cat Island, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Cat Island. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Cat Island verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Cat Island om te zien of jouw Cat Island reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Cat Island is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Cat Island

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Cat Island.  

Informatie over Cat Island

Beste foto's & tips van Cat Island

'544077' door MaJaTa '544077' door MaJaTa

BahamasCat Island

BahamasCat Island

Het mooie Half Moon..

MaJaTa

Wie er al eens geweest is, zal het zonder twijfel beamen en wie er nog niet geweest is die heeft dit eiland zonder twijfel al eens in zijn of haar dromen zien opduiken. Het is haast onwerkelijk om op dit eiland, zacht wit zand, kristalhelder water, ja dit is een echt bounty eiland!!! Wij waren hier jammer genoeg maar 1 dag maar de mooie herinnering aan dit bounty eiland zal altijd blijven!!

Laat kaart zien