Zoveel kost het exclusiefste fesival ter wereld ... image
Midasket

Zoveel kost het exclusiefste fesival ter wereld ...

In Nederland staan de festivalweides bijna altijd vol. Voor kaartjes wordt dan ook geregeld de portemonnee getrokken. Maar in de Bahama's maken ze het wel héél bont, want voor een kaartje voor het decadente Fyre Festival moet je rekening houden met vijf cijfers!



Een van de eilanden die bij de Bahama's hoort is Half Moon Cay (Foto: Reisreporter MaJaTa)



Houd je vast. Een weekendje feesten op de Bahama's kost je maar liefst € 45.000! Althans, als je voor het duurste kaartje gaat. Het goedkoopste kaartje gaat voor slechts € 4000 over de toonbank. Wat krijg je daar dan voor terug? Een extravagant weekend op het paradijselijke privé-eiland Exumas. En natuurlijk een line-up van artiesten waar je u tegen zegt. Naast al het gefeest overdag, krijg je ook de kans om te relaxen met yoga, massages en fitness. En dat is eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg. Maar dat mag ook wel voor die prijs, nietwaar?



Fyre Festival gaat van start op 28 april en duurt één weekend. Het weekend erna, vanaf 5 mei, vindt er een tweede versie plaats. Hier is een voorproefje. Spoiler alert: je ziet vooral veel bikini’s, strand en blije gezichten.