Bahamas Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Video: Onderwater base jump

Gepubliceerd: 27 jul 2010
0

Base jumpen en freediven hebben heel veel met elkaar gemeen als we Guillaume Néry, de wereldrecordhouder freediven, en zijn vriendin Julie Gautier mogen geloven. In onderstaande video is te zien hoe Néry een base jump maakt in Dean's Blue Hole bij de Bahama's.

Het gat is met 202 meter het diepste ter wereld. Het filmpje ziet er indrukwekkend uit, maar de filmmakers geven zelf toe dat het compleet in scène is gezet. Het is een artistiek project dat als doel heeft de kracht van de elementen water, aarde en lucht en het gevoel van vrijheid, harmonie en ontdekking op de kijker over brengen. In werkelijkheid is het echter onmogelijk om een freedive van 200 meter te maken.

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Bahamas artikelen
Reisnieuws
Duurste festival ooit valt compleet in het water

01 mei 2017, Onlangs berichtten we over het Fyre Festival op de Bahama's, wat 's werelds exclusiefste festival had moeten worden. De privévilla's, jachten, modellen en wereldberoemde artiesten bleken echter te mooi om waar te zijn. Zo zie je maar, een gaaf In...

1
Reisnieuws
Zoveel kost het exclusiefste fesival ter wereld ...

26 apr 2017, In Nederland staan de festivalweides bijna altijd vol. Voor kaartjes wordt dan ook geregeld de portemonnee getrokken. Maar in de Bahama's maken ze het wel héél bont, want voor een kaartje voor het decadente Fyre Festival moet je rekening houden ...

0
Foto-album
Buitenaards! Beroemde reisspots vanuit de ruimte

15 dec 2016, Als iemand kijk heeft op de wereld is het ruimtevaartorganisatie NASA wel, getuige deze prachtige, buitenaardse plaatjes. Sommige hebben wel wat weg van een abstract schilderij, vind je niet?

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.