image
Brigitte Ars

De Avontuurlijk Leven podcast: pak de vrijheid terug door te werken waar en wanneer je wilt

Avontuurlijk leven begint met avontuurlijk werken. De manier waarop we naar werk kijken moet nodig veranderen, vindt Alex Malone. Ze stond aan de basis van de 'remote revolution', ofwel plaatsonafhankelijk werken. Nadat ze zelf ervaarde hoeveel geluk en vrijheid het reizen en leven op afstand haar bracht, ging Alex werken als digital nomad in een tijd dat dit nog in de kinderschoenen stond. Nu runt ze vanuit haar camper een succesvol platform voor remote werken, 'Meetings in the Sun', waarmee ze mensen helpt meer ownership te krijgen over hun werk, tijd en energie.

Door onder andere aan te sluiten bij je eigen ritme, op de plek die bij je past, krijg je meer vrijheid en balans in je leven, of kun je dingen doen die je leuk vindt, zoals meer reizen of tijd met je gezin. In de podcast geeft Alex alvast wat tips en inzichten. We praten over haar missie, haar ‘remote revolution’ en haar ambitie om de wereld van werken te veranderen. En over het leven buiten de comfortzone. Ze vertelt ook over haar goedlopende ‘helweken’ die je een reis door jezelf laten maken en deelt haar kritische blik op het digital nomad-bestaan, en hoe je als ‘rijke slimme westerling’ iets kunt toevoegen aan de lokale bevolking, in geld, kennis, energie of connecties. Luister naar deze inspirerende sleurbestrijder en kijkt nooit meer hetzelfde naar je negen-tot-vijf-baan.

Volg Meetings in The Sun op Instagram.

In de Avontuurlijk Leven-podcast komen gewone mensen aan het woord die buitengewone dingen doen - of mensen die je daartoe inspireren. De podcast is een co-productie van Columbus Travel met Alice goes Wild, het platform dat je inspireert een avontuurlijker leven te leiden. Host is Brigitte Ars, Columbus Travel-editor, oprichter van Alice Goes Wild en docent aan de afdeling toerisme van Breda University of Applied Sciences. Vind je deze deze podcast inspirerend? Abonneer je dan in je podcastapp of volg Avontuurlijk Leven op Spotify.

Nog meer reisinspiratie? Volg Columbus Travel op Facebook en/of Instagram en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!