image
Columbus Travel

De Goede Reispodcast #8: vogelreizen nemen een enorme vlucht

Wat is er nou rustgevender dan te ontwaken met vogelgeluiden? Bijna niets, denken steeds meer mensen. Vogelreizen zijn dan ook hot and happening. In dé podcast voor de gepassioneerde reiziger hoor je waarom een vogelreis op je bucketlist moet staan. 

In deze podcast nemen de beste vogelaars je mee in de wondere wereld van het vogelen. Arjan Dwarshuis, Laurens Steijn en Lars Buckx zijn al hun ganse leven bevangen door het vogelkijkvirus. Arjan is zelfs wereldrecordhouder vogels kijken. Niemand bekeek in één jaar meer vogels dan hij in 2016 deed. En Laurens zette het reisbureau BirdingBreaks op, waar de bevlogen Lars zich bij aansloot.

Coronacrisis

Dit gesprek is enkele weken terug opgenomen, vlak voor het uitbreken van de coronacrisis in Europa. Helaas zijn de besproken reizen voorlopig uit den boze. De podcast begint daarom met een later opgenomen telefoongesprek met Laurens Steijn, hij legt kort uit hoe de sector met de gevolgen van het coronavirus omgaat. Verder hopen we dat je veel inspiratie uit deze podcast haalt, want dromen kan altijd!

Heb je zelf een goed verhaal?

Wil jij een leuke reisanekdote met ons delen? Dat vinden we natuurlijk super leuk! Spreek zo’n lekker sterk verhaal in op je telefoon en mail deze dan naar: goedereispodcast@bnr.nl Ook voor vragen en opmerkingen ben je daar aan het juiste adres. 

 

De Goede Reispodcast is een podcastproject van BNR Nieuwsradio en Columbus Travel. Host: Presentator (en reisjunkie) Geert Jan Hahn.