image
REDACTIE

De Goede Reispodcast #4: dit zijn de mooiste wintersportgebieden van Europa

Wintersportkenner Arjen de Graaf vertelt in de Goede Reispodcast van Columbus Travel en BNR Nieuwsradio waar je in 2020 absoluut moet gaan skiën. En dat is niet in Frankrijk of Oostenrijk ...

Zon én sneeuw. Kleinschalig én goed bereikbaar. Rustgevend én perfect voor lekker eten en drinken. Wat wil je nog meer in 2020? Wintersportkenner Arjen de Graaf neemt ons mee naar zijn favoriete skigebieden in de Alpen. Een tipje van de sluier: ga naar Klein-Tibet. In Italië, welteverstaan.

Luister hier naar de podcast:

Skischaamte

Ook skiërs willen tegenwoordig op een duurzame wintersport. Maar kan dat wel? Arjen de Graaf neemt je mee naar ski-oorden waar alleen natuurlijke sneeuw ligt en de sauna's op zonne-energie draaien. 'Maar volledig CO2-neutraal op winetrsport, dat zit er voorlopig nog niet in.' Luister hier waarom: 

Ben jij goed in sterke verhalen vertellen?

Voor de Goede Reispodcast van Columbus Travel en BNR Nieuwsradio zijn wij op zoek naar leuke reisanekdotes. Kom maar door met je gekste, bijzonderste of bizarste ervaring. Spreek je anekdote van maximaal 90 seconden in, stuur je audiobestand naar goedereispodcast@bnr.nl en wie weet hoor je jezelf terug in de uitzending.

Meer luisteren? 

Heb je de smaak te pakken? Er zijn nog veel meer afleveringen van de Goede Reispodcast van Columbus en BNR Nieuwsradio. Je luistert ze hier