Sofiecelis

'982344' door Sofiecelis '982344' door Sofiecelis

NederlandZeeland

NederlandZeeland

Zen Zeeland

Sofiecelis

Niets zaliger dan een weekendje zeeland om heerlijk uit te waaien. Een stevige fietstocht doorheen weilanden en uitgestrekte duinen, eindigend met een bord van het lekkerste wat zeeland te bieden heeft (denk aan oesters, zeevruchten en de lekkerste vis). De fiets is hét middel bij uitstek om de mooiste plekjes te bereiken op korte tijd. Deze foto van een weiland met schaapjes op de achtergrond is getrokken vlakbij Groede. Genieten!

'844984' door Sofiecelis '844984' door Sofiecelis

JapanTokio

JapanTokio

Just a funny picture.

Sofiecelis

Op onze trip kwamen we vaak giechelende japanse schoolmeisjes tegen. Een foto in natuurlijke pose maken is zeer moeilijk; wanneer je vraagt om een foto te nemen gaan letterlijk alle Japanners poseren, breed lachend, het peace teken vormend met 1 of 2 handen. Heel af en toe lukt het toch eens een onverwachte foto te nemen op het juiste moment.

'844697' door Sofiecelis '844697' door Sofiecelis

JapanOsaka

JapanOsaka

Nightlife @ Osaka

Sofiecelis

Osaka is een stad die ons aangenaam verrast heeft. Vanuit Kioto maar een half uur op de trein; het leukste is Osaka te bezoeken tegen de late namiddag. Zo zie je de stad langzaamaan veranderen; de neonlichtreclames verschijnen, het avond/nachtleven komt op gang. Het is aangenaam wandelen langs de rivier; in de straten hierrond zijn veel winkels/gamehalls/leuke restauranten en barretjes te ontdekken!

'844696' door Sofiecelis '844696' door Sofiecelis

JapanTokio

JapanTokio

Tokyo - Shibuya...Cro

Sofiecelis

Tokyo is een moderne miljoenenstad. Het unieke echter is dat je altijd een relaxt gevoel zal hebben, ook al ben je op 1 van de drukste plaatsen zoals de Shibuya Crossing. Japanners zijn immers nooit luidruchtig, je metro of trein is steeds stipt op tijd, iedereen zijn GSM staat op stil en je mag met niemand bellen wanneer je het openbaar vervoer neemt. Het het verkeer is daarenboven perfect geregeld; er is ook niet 1 persoon die de regels zal overschrijden. Een unieke ervaring die ik iedereen kan aanbevelen!

'572643' door Sofiecelis '572643' door Sofiecelis

IndiaAgra

IndiaAgra

Soms... een beetje me

Sofiecelis

Na een bezoek aan de Taj mahal nam ik de tijd om te verdwalen in de bazaar/souk die ernaast gelegen is; de bazaar is niet gericht op toeristen maar echt een plek waar Indiërs hun boodschappen komen doen. De straatjes zijn gevuld met vaklieden allerhande, er is niets wat er niet verkocht wordt en de mensen zijn vriendelijk, niet opdringerig. Eens uit de bazaar kwam ik terecht in kleurijke straatjes waar het alledaagse leven zich afspeelt. Ik kwam heel wat kinderen tegen waaronder dit olijke trio, dat een grote glimlach op mijn gezicht toverde. Om daarna te beseffen hoe jaloers ik ben deze kinderlijke speelsheid te hebben verloren :).

'572567' door Sofiecelis '572567' door Sofiecelis

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Betoverende bruiloft.

Sofiecelis

Aan de Ganges rivier valt er zoveel te beleven en ontdekken. Het leukste is om je dag te vullen met rondslenteren langs de rivier en de aanpalende straatjes en in gesprek te gaan met de mensen die je pad kruisen. Zo ontmoette ik deze mooie vrouw, gast op een trouwfeest dat gaande was aan de rivier. Na wat foto's getrokken te hebben van haar en haar familie drong ze aan om mee te eten op de trappen van 1 van de velen "ghats". Enkele uren later wisselden we gegevens uit; haar familie was dolblij met de foto's die ik hen later bezorgde.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier