Sannewesselman

'444800' door Sannewesselman '444800' door Sannewesselman

SpanjeMallorca

SpanjeMallorca

Wat een uitzicht

Sannewesselman

Vanaf één van de vuurtorens in Port de Soller, Mallorca kijk je uit over de prachtige rotsachtige kust. Het zogenaamde Serra de Tramuntana, vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst en absoluut adembenemend!

'444799' door Sannewesselman '444799' door Sannewesselman

SpanjeMallorca

SpanjeMallorca

Op weg naar huis

Sannewesselman

Een oude Spaanse man die het spoor volgt naar zijn huis... Deze foto is genomen in het kleine plaatsje Soller op het eiland Mallorca, waar ik deze zomer heb gewoond en gewerkt.

'436528' door Sannewesselman '436528' door Sannewesselman

IndiaMumbai (Bombay)

IndiaMumbai (Bombay)

Zonsondergang in...Mu

Sannewesselman

Deze foto nam ik in Mumbai toen ik tijdelijk in India woonde. Voor mij staat deze foto voor de gigantische contrasten in India: het prikkeldraad staat voor het 'vast zitten': vast in armoede, vast in een gedwongen huwelijk en vast in een kastenstelsel. De vogel staat voor vrijheid en vooruitgang: de gigantische vooruitgang die India steeds meer kent en de vrijheid en rijkdom die dit brengt voor slechts een bevoorrecht deel van de bevolking... India, een fascinerend land.

'436525' door Sannewesselman '436525' door Sannewesselman

Groot-BrittanniëSchotland

Groot-BrittanniëSchotland

De prachtige Schotse.

Sannewesselman

Een beeld van de Schotse Highlands net buiten het kleine vissersdorpje Lochinver. Een prachtig landschap, ideaal voor lange wandelingen of fietstochten in de zomer. De schoonheid van de natuur hier is adembenemend.

'429968' door Sannewesselman '429968' door Sannewesselman

SpanjeCom. Valenciana

SpanjeCom. Valenciana

Overblijfselen van...

Sannewesselman

De overblijfselen van dit grote kasteel op de heuvels van Sagunto zijn absoluut het bezoeken waard. Minder toeristisch dan vele andere bezienswaardigheden in Spanje en daardoor des te unieker. Geniet van de rijke geschiedenis en prachtige uitzichtpunten.

'429964' door Sannewesselman '429964' door Sannewesselman

MaledivenNorth Male Atol

MaledivenNorth Male Atol

Een dag ontsnappen...

Sannewesselman

Leven in de Malediven is helaas heel anders dan op vakantie naar de Malediven. Als één van de strengste moslimlanden ter wereld is hier een leven opbouwen een hele aanpassing. Een dag kunnen ontsnappen naar één van de vele prachtige resorts was dan ook een verademing.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier