Reismicrobe

profiel Reismicrobe

Naam

Nies Cools

Reviews

0

Foto's & tips

34

Blogs

5

Lid sinds

19 December 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Thailand

Fav. stad

Kaapstad

Over mij

Ik ben Nies, een 29-jarige rusteloze reisfan gebeten door de reismicrobe. Ik heb een grote drang om veel te weten, te zien, te ervaren. Elke reis is een openbaring. Elke reis is afvinken. Ik combineer mijn twee passies: reizen en schrijven. Ik houd een blog bij over mijn avonturen. Reizen geeft me de vrijheid die ik zoek in het leven!

Mijn Motto

'"It's better to see something once, then to hear about it a thousand time"'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (34)

'490308' door Reismicrobe '490308' door Reismicrobe

MexicoChiapas en Tabasco

MexicoChiapas en Tabasco

Bezoek aan...indianen

Reismicrobe

Dit is het dorp San Juan Chamula. Hier leven nog indianen, namelijk afstammelingen van de Maya's. Zij leven hun eigen wetten na, en houden geen rekening met die van de Mexicaanse overheid. Je mag geen foto's nemen van dit volk, enkel een panorama of van ver af zoals ik hier deed. Deze mensen zijn echter uiterst aardig, we hebben er zelf een bezoek mogen brengen aan een spiritueel leider. Een geweldige ervaring!

'498534' door Reismicrobe '498534' door Reismicrobe

IerlandGlendalough 

IerlandGlendalough 

Wicklow Moutains

Reismicrobe

De Wicklow Mountains hebben mij van hun sokken geblazen, nooit gedacht dat ik op amper een uurtje vliegen zoveel pracht zou kunnen aanschouwen. Enorm de moeite!

'459097' door Reismicrobe '459097' door Reismicrobe

ItaliëCampania

ItaliëCampania

Een bomvol strand

Reismicrobe

Toen ik vanop grote hoogte dit beeld zag, moest ik zo lachen! Ik heb er dan maar een foto van genomen. Het kleine strandje in Sorrento is populair en ligt natuurlijk al gauw vol. Deze man gaf de hoop niet op en ging dan maar voor de huisjes zonnen. Het leek wel of hij zich te pletter had neergestort!

Laatste blogs (5)

Bangkok, die lawaaierige flitsende hoofdstad van het land van de glimlach. Wie er al geweest is, weet hoe de stad 'aanvoelt' en is er of VOOR of TEGEN. Dat merkte ik al toen we na Bangkok in Chiang Ma... Lees meer

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier