MoniqueKnoop

profiel MoniqueKnoop

Naam

Monique Knoop

Reviews

0

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

30 October 2018

Mijn Motto

'If you can dream it, you can do it! Life takes you to unexpected places, Love brings you home The tans wil fade but the memories will last forever'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Olympus

Model

OM-D E-M10 Mark II

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'1039858' door MoniqueKnoop '1039858' door MoniqueKnoop

JordaniëPetra

JordaniëPetra

Hike naar het klooste

MoniqueKnoop

Bij een bezoek aan Jordanie mag je uiteraard Petra niet missen. Heb je de tijd en een goede conditie? Hike dan naar het Klooster. Het is even afzien dat omhoog klimmen maar het resultaat mag er zijn. Plus niet veel toeristen doen je dat na, waardoor het lekker rustig is. Geniet op het terrasje van verse fruitsap en als je dan nog energie over hebt, klim naar het uitzichtpunt. Amazing! Ook de route ernaar toe.

'1064084' door MoniqueKnoop '1064084' door MoniqueKnoop

CanadaJasper NP

CanadaJasper NP

Spot wildlife bij...M

MoniqueKnoop

In Jasper NP zijn zoveel mooie landschappen te zien. Moose Lake is daar een van. Met de 'loop trail' hike je een korte, eenvoudige en prachtige route langs het meer en door het bos. Je hebt kans om elanden te zien hier. Ik had dat geluk niet, maar zelfs dan is het genieten. Onder meer van dit schattige eekhoorntje die lekker aan een dennenappeltje zat te peuzelen.

'1064082' door MoniqueKnoop '1064082' door MoniqueKnoop

CanadaVancouver

CanadaVancouver

Zoek de natuur op in.

MoniqueKnoop

Vancouver is een super gezellige stad. Wil je de drukte van de stad even uit, de natuur ligt om de hoek! Wandel door Stanley Park of huur een fiets en verken heel Stanley Park . Je komt langs totempalen, ziet allemaal eekhoorntjes door het park huppen en prachtige roofvogels vliegen. Op steenworp afstand vind je ook het Capilano Suspension Bridge park. Er gaan vanuit het centrum gratis shuttle bussen. Pak de eerste bus in de ochtend en je hebt geen last van drommen toeristen. Naast de lange hangbrug midden in de natuur zie je hier ook wildlife; vooral eekhoorntjes en roofvogels. De rangers in het park vertellen je er graag over.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier