Machella

profiel Machella

Naam

Machella van Lemmeren

Reviews

3

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

01 November 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Nikon

Model

D3100

Overige

Tijdens het reizen gebruik ik een combi van mijn Iphone 6S, Casio exilim ex-fh100, Nikon D3100 en een Tripod.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'566193' door Machella '566193' door Machella

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Dubai - Burj Khalifa

Machella

Met 828 meter het hoogste gebouw van de wereld! Wat een bijzonder gebouw en een must om in te gaan als je er bent!! Koop online van te voren een kaartje (gegarandeerd toegang en je skipt de line, handig!) Je komt op de 124-125ste verdieping waar je helemaal rond kan lopen. Ook een aanrader is de fontijn show in het water die je op de foto ziet. Die is elke dag vanaf 18:00 elk half uur. (Check de actuele tijden)

'565996' door Machella '565996' door Machella

Nieuw-ZeelandRotorua

Nieuw-ZeelandRotorua

Wai-o-Tapu Thermal...

Machella

Ben je in Nieuw-Zeeland en op het noorder eiland dan is een bezoek aan Wai-o-Tapu zeker de moeite waard! Je hebt hier kraters, geisers en meren in alle kleuren en maten. Wees op tijd want om 10:15 komt de Lady Knox Geyser tot uitbarsting! Op de foto zie je de Champagne pool die toch wel heel bijzonder is! (lijkt op Yellowstone in de USA). Als je de hele route wilt lopen duurt dat ong 1,5 uur.

'570968' door Machella '570968' door Machella

Nieuw-ZeelandQueenstown

Nieuw-ZeelandQueenstown

Queenstown

Machella

Queenstown is een super leuk klein stadje. Er is hier veel te beleven kwa water sporten, wandelen en met de gondola naar het topje van de berg. Aanrader is om boven op de berg met een luge cart naar beneden te racen. Je kan een combi ticket kopen bij de ingang. Loop ook gezellig in de botanische tuin voor een prachtig uitzicht over lake Wakatipu.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier