Hallocobo@gmail.com

profiel Hallocobo@gmail.com

Naam

Heidi Smets

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

13 April 2021

Favorieten

Fav. stad

Amsterdam

Over mij

Na jarenlang rondreizen (in mijn vrije tijd en ook als reisleider) en in verschillende landen wonen, is Nederland sinds 2018 weer mijn thuisbasis.

Ik heb een neus voor speciale plekjes en een regeltalent voor het waarmaken van bijzondere ervaringen!

Toen ik in 2018 ‘n weekje weg wilde van mijn computer en mijn volle hoofd vond ik alleen retraites en vakanties die draaiden om mindfulness, yoga of bezinning. Maar ik wilde juist relaxen door met mijn handen te werken. Waar waren de design en craft retreats? Er ging een lichtje branden: mijn vele jaren als reisleider, grafisch ontwerper en wereldreiziger zijn de perfecte combo voor het zélf organiseren van eigentijdse creatieve getaways!

Creatief relaxen past op-en-top in deze tijd van zelf maken, digitaal detoxen, balans, ambacht, slow travel, upcycling en leervakanties.

Mijn Motto

'Creatief reizen is voor mij dé manier om een fascinerende bestemming te combineren met een creatieve ontdekkingstocht. Rechtstreeks leren van lokale vakmensen! Géén gesjok van de ene naar de andere bezienswaardigheid, wél zelf prachtige spullen leren maken en creatieve inspiratie opdoen.'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'1127676' door Hallocobo@gmail.com '1127676' door Hallocobo@gmail.com

IndiaMumbai

IndiaMumbai

Blockprint Workshop..

Hallocobo@gmail.com

Zeg je blockprint, dan zeg je India! Dus waar moet je naartoe om van de vaklui te leren? Juist! Ik ging in 2019 naar India op zoek naar de beste blockprintstudio’s en bijzondere textieluitjes in Mumbai, Ahmedabad en Bagru. Er zijn zoveel mogelijkheden om te leren van lokale ambachtslieden. Reizen is voor mij dé manier om een fascinerende bestemming te combineren met een creatieve ontdekkingstocht.

'1127677' door Hallocobo@gmail.com '1127677' door Hallocobo@gmail.com

IndiaJaipur

IndiaJaipur

Blockprint Workshop..

Hallocobo@gmail.com

Deze foto is genomen in Bagru tijdens een uitleg over plantaardige kleurstoffen. Je voelt de mystiek en chemie van de bubbelende indigo vaten. Reizen is voor mij dé manier om een fascinerende bestemming te combineren met een creatieve ontdekkingstocht.

'1128095' door Hallocobo@gmail.com '1128095' door Hallocobo@gmail.com

CubaHavana

CubaHavana

Art show in Havana

Hallocobo@gmail.com

Misschien denk je bij Cuba aan Amerikaanse auto’s uit de jaren 50, swingende muziek en mojito’s in plaats van drukpersen, zeefdrukken en linosnedes. Maar deze traditionele druktechnieken zijn nog steeds springlevend in Cuba, onder andere vanwege de voortdurende isolatie van het eiland. Dit is zichtbaar in de kleurige en expressieve posters en de verfijnde prints die je in Cuba ziet. Op de foto: bezoekers koelen af op het balkon tijdens de opening van een zeefdruk poster tentoonstelling in Havana.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier