Zweden

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Vandrarhem Fjällbacka

Zweden


Fjällbacka staat internationaal bekend als het dorp aan de Zweedse westkust waar zich de verhalen van Camilla Läckberg afspelen. Het uitzicht van het oude gedeelte van het vissersdorpje karakteriseert zich door de kleurrijke houten huisjes, het rumoer van het levendige haventje en de 74 meter hoge, imposante en steile berg Vetteberget.

Badholmens Vandrarhem ligt aan zee en biedt uitzicht over de Fjällbacka-archipel. U vindt er een hot tub, een sauna en een strand om de hoek. De kamers bevinden zich in een bijgebouw van Badholmens Vandrarhem en zijn eenvoudig ingericht. In het naastgelegen hoofdgebouw is een gedeelde keuken met een fornuis, een magnetron en koffie- en theefaciliteiten. Er zijn ook toiletten en douches. Buiten hebt u toegang tot een patio met een barbecue en zitgelegenheid, waar u kunt ontspannen en genieten van Fjällbacka. 
De winkels, cafés en restaurants aan het Ingrid Bergman-plein liggen op korte loopafstand. Met uitzicht op de haven een geweldige locatie om te verblijven.