Palais du Prince image

Palais du Prince


Beste reistijd

Palais du Prince
Monaco
RoyanvanVelse

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Palais du Prince

Het weer in Monaco

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Monaco te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Monaco? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Monaco

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Monaco:De beste reistijd voor Monaco is mei, juni en september. Met driehonderd zonnige dagen per jaar kun je bijna niet fout zitten in Monaco. De herfst is een mooie tijd om naar Monaco te gaan. De zee is dan lekker warm, de luchten helderblauw en het weer zachtwarm. De lente kan zeker niet achterblijven en is ook een bezoekje waard, maar houd er wel rekening mee dat in de laatste week van mei de Formule 1-races van Monaco worden gereden en je niet rustig je gang kunt gaan, tenzij je voor de races komt natuurlijk.