Tiraspol image

Tiraspol


Beste reistijd

Tiraspol
Moldavië
Rikytb

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Tiraspol

Het weer in Tiraspol

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Tiraspol te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Tiraspol? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Tiraspol

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Moldavië:De beste reistijd voor Moldavië is mei t/m augustus. Moldavië heeft gure winters. De temperatuur blijft meestal wel boven het nulpunt, desondanks voelt het door de winden uit Siberië nogal koud aan. In de zomer kunnen de temperaturen behoorlijk stijgen en valt de meeste neerslag. De hoeveelheid regen in Moldavië is de helft van wat er in Nederland valt, dus laat je daar niet door afschrikken. Van mei t/m augustus is de gemiddelde temperatuur 20°C. De grote massa heeft dit land nog niet ontdekt, dus kun je er rustig in de zomermaanden reizen!