Blyde River Canyon

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Eten wat de pot schaft

Blyde River Canyon,
Zuid-Afrika


Langs de watervallen of panoramaroute in Zuid-Afrika vind je vele mooie plekjes om te stoppen. Zo heb je verschillende watervallen, vergezichten en de Canyon.
Maar een heel bijzonder plekje is de Potluck Boskombuis. Hier heb je niet alleen een prachtig uitzicht, maar je kunt hier ook nog eens een drankje doen of heerlijk eten.
Als je vanuit Graskop de route rijd is het net voor de afslag naar de potholes (vanaf de andere kant is het er dus net na…) en staat duidelijk aangegeven als view point. Je moet een stukje over een wat slechtere weg en een bruggetje rijden om vervolgens langs het water verrast te worden door een klein maar mooi plekje om wat te drinken en/of te eten. Kom niet te vroeg, want dan is het eten nog niet klaar, zit je ruim in je tijd, dan is het echt meer dan de moeite waard even te wachten want het eten is vreselijk goed.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende steaks of eten wat de pot schaft. Ondertussen is het genieten van een van de mooiste plekjes langs de panorama/watervallen route. Er wordt op authentieke mannier gekookt en alle potten en pannen staan heerlijk op het vuur te pruttelen.

Let we op, ze zijn alleen open van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 uur en 15.00 uur!