Zweden Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Nuchter op de latten

Gepubliceerd: 05 jan 2009
0

In het Zweedse Värmland kun je maar beter niet dronken op de piste verschijnen. Bezopen skiërs en snowboarders worden door de politie uit de sneeuw geplukt en opgesloten.

De pistes van Branäs worden bevolkt door dronken wintersporters, zo meldt de Zweedse krant Värmlands Folkblad. De politie is het beu en zet extra patrouilles in. Zatlappen mogen hun roes uitslapen in een container, die op de piste geplaatst zal worden. Reden hiervoor is dat de dichtstbijzijnde gevangenis in Karstad staat, meer dan twee uur van het wintersportgebied af.

Koude kermis
De woordvoerder van de politie denkt dat juist het feit dat Branäs zo afgelegen is, een van de redenen is dat feestvierders denken dat ze alles kunnen maken. Maar ze zullen van een koude kermis thuiskomen, waarschuwt de politie. De cel zal met niets meer uitgerust zijn dan een ventilatiesysteem, een matras en een gat dat dienst mag doen als toilet. Niet de fijnste plek om met een kater wakker te worden.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zweden artikelen
Reisnieuws
5x onbekende en idyllische Europese island escapes

14 mrt 2017, Voor een vakantie op een idyllisch eiland hoef je niet per se naar de Cariben of Malediven. Want 'om de hoek' liggen prachtige, onbekende Europese eilanden te wachten op verkenning. Onze overheerlijke selectie mét Reisreporter-tips...

0
Reisnieuws
's Werelds meest en minst corrupte landen. 4 reisregels

27 feb 2017, Waar loop je als reiziger het meeste risico om een corrupte politieman tegen het lijf te lopen? Of het risico om afgeperst te worden? En waar komen dit soort praktijken juist het minst voor? Dit zijn volgens de index van anti-corruptie-agentschap ...

0
Reisnieuws
In een van deze 10 unieke ijshotels kun jij slapen

26 dec 2016, Cool, slapen in een ijshotel! De redactie van Columbus tipt er tien, van Slovenië tot Canada. Lopen de rillingen al over je rug?

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.