Bohemen Zuid

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Het stadje Cesky Krumlov is echt te mooi om niet te bezichtigen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat naar Praag Of Tsjechië zelf.

Bohemen Zuid,
Tsjechië


?eský Krumlov is echt een heel oud stadje, merendeels gebouwd tussen de 14de en de 17de eeuw.
Het is er zo mooi, zoveel te zien. Prachtige gebouwen met prachtige christelijke printen. Schitterende kleuren en prachtige natuur. Als je van kanoën houd zit je er ook goed, of dobberen in een bootje. Maar zeer zeker ook fietsen en wandelen, er zijn diverse wandelroutes die allemaal zeer duidelijk worden aangegeven op bordjes. Verschillende mogelijkheden m.b.t. afstanden.
Als je een natuur mens bent, van sport houd en cultuur, zit je al hier helemaal goed.
De winkeltjes zijn divers, maar veel producten die in de streek gemaakt worden, worden aldaar verkocht. Het staat bekend om zijn houten speelgoed. Maar ook veel producten van het land worden er verkocht. De restaurant zijn hier dan ook volledig op gericht. Houd je van lekker eten, voor niet te veel geld, dan zit je alhier helemaal goed. Alhoewel je wel goed op moet passen dat je niet voor het lapje gehouden wordt ;-o)

[url="http://www.natuurlijk-tsjechie.nl/steden-dorpen-cesky-krumlov.htm" target="_blank"]http://www.natuurlijk-tsjechie.nl/steden-dorpen-cesky-krumlov.htm[/url]