Salzburg omgeving

Hoewel Salzburg een prachtige stad is om te ontdekken, is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Op veertig minuutjes rijden naar het zuiden ligt Kasteel Hohenwerfen en nog een uurtje verder liggen prachtige bergen, waaronder de Kitzsteinhorn. In de zomer is het hier goed toeven maar ook in de winter leent het gebied zich uitstekend om te wintersporten.

Informatie over Salzburg omgeving

Beste foto's & tips van Salzburg omgeving

'508769' door MvanderKnokke '508769' door MvanderKnokke

OostenrijkSalzburg omgeving

OostenrijkSalzburg omgeving

Kasteel Hohenwerfen

MvanderKnokke

Kasteel Hohenwerfen in Oostenrijk.Leuk om te bezoeken ze geven een erg mooie roofvogelshow ze staan gewoon met de roofvogels tussen het publiek erg leuk :)

'552802' door saskiahamminga '552802' door saskiahamminga

OostenrijkSalzburg omgeving

OostenrijkSalzburg omgeving

Mooi Oostenrijk

saskiahamminga

Op dit moment genieten we van een heerlijke wintervakantie in de Oostenrijkse Alpen. Genieten van de schone berglucht, het prachtige uitzicht op de omliggende bergen, de gezellige dorpjes, een paar uurtjes per dag lekker skiën, en daarna relaxen in de zon of in een warme Stube. Wat is Oostenrijk toch mooi en fijn...

'424515' door creatiem '424515' door creatiem

OostenrijkSalzburg omgeving

OostenrijkSalzburg omgeving

Kitzsteinhorn met...o

creatiem

Boven op de Kitzsteinhorn (de Gletcher bij Kaprun) en net boven de wolken. Een beeld dat bijna niet te bevatten is op de foto. De mist komt omhoog zetten. Een half uur later konden we bijna niets meer zien.

Laat kaart zien