ChocolaDA
Lviv,
Oekraïne
De beste biefstuk vind je in Argentinië, aardappelcreativiteit is er in Litouwen en Polen en voor chocolade moet je in Oekraïne zijn. Natuurlijk hebben ze in België lekkere pralinekes en werken je speekselklieren in Zwitserland zó hard dat je constant een doekje bij je moet hebben als je alleen al langs een chocoladewinkel loopt, maar voor de overtreffende trap van chocolaliefde ga je naar Lviv.
Je kan het krijgen in de vorm van een kwast of een pistool, maar ook vloeibaar. In een kopje. Met een lepeltje erbij. Zo schep je het vloeibare goud, in wit, melk, puur of een combinatie, naar binnen. Je tong en je vingers gebruik je om de laatste restjes naar binnen te werken. Dat kan je hier open en bloot doen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 4,3% van de bezoekers bestand is tegen de leeg-lik-lust. Je bent dus volkomen normaal als je rondloopt met een bruine veeg op je neus.
Lviv Chocolate Factory; zet het op je emmerlijst. Maar ga er pas heen als je leven bijna voltooid is, want beter wordt het nooit meer.
Laat een reactie achter
of Log in
13 reactie(s) bij "ChocolaDA"
Geweldige tekst bij deze heerlijke foto !
Bericht aangepast op 03:32:24Schitterend geschreven. Wie weet kom ik er ooit nog eens.
Bericht aangepast op 18:56:28Dank je Bowral! Ben hard bezig schrijver te worden... :)
Bericht aangepast op 18:56:05Dank wacht ik nog een jaar of veertig ...
Bericht aangepast op 18:55:54Originele foto met bijpassend verhaal!
Dank Wisseschout!
Bericht aangepast op 18:55:37met deze tip gaat dat laatste waarschijnlijk niet lukken :-)
Bericht aangepast op 18:55:33Super verhaal bij een stad waar ik met veel liefde aan terug denk. Moet toch maar weer terug!
Bericht aangepast op 23:29:30Hahaha. Leuk beschreven en zal je tip ter harte nemen als ik ooit daar kom
Bericht aangepast op 23:28:57Dat ziet er super lekker uit!
Bericht aangepast op 23:28:46Haha, dat is ook weer waar... :)
Bericht aangepast op 23:28:41Heel leuk beschreven en een lekkere foto!
Bericht aangepast op 23:20:43Ziet er smakelijk uit!
Bericht aangepast op 23:15:20Ha wat leuk, prachtig bijschrift!
Bericht aangepast op 23:14:34