Maastricht

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Maastricht image

Maastricht

Maastricht
Nederland
Wampie

Fotograferen en genieten in Maastricht

Eind september, begin oktober ga ik samen met mijn vriend een paar dagen naar het bourgondische Maastricht. We wouden al terug naar Limburg en zeker na het super weekendje in Valkenburg. We gaan nu weer naar Limburg, omdat we nog een tegoedpas hadden liggen van de Hema. Dus hebben we maar meteen geboekt. Naast dat we gaan genieten ga ik er zeker ook fotograferen. Dat is één van mijn grootte hobbies. We willen kijken of het mogelijk is om een dagje naar Keulen in Duitsland te gaan. Daar wil graag mijn vriend naar toe.

Vorig jaar waren we al in Maastricht i.v.m. het Pensioen in ZIcht-Cursus. Beter bekend als de PIZ-Cursus. Mijn vriend is inmiddels al met pre-pensioen. En toen verbleven we in een kasteel. Dat was helemaal te gek. Eind september verblijven we in het Apart Hotel Randwyck aan het Endepolsdomein 30 (www.hotelrandwyck.nl).

Nu wil ik proberen om naar Kasteel Hoensbroek te gaan. Daar hadden we de laatste keer dat we in Limburg waren geen tijd voor. Helaas! Ik hoop nu wel! Ik wil ook gaan proberen om mijn verslag bij te houden als we daar zijn. Wie niet waagt, wie niet wint. Ik ga natuurlijk even kijken of ik wat kan vinden over de geschiedenis van Maastricht en Kasteel Hoensbroek, maar het zal wel los lopen.

Jullie horen weer van me als ik geweest ben.