Gelderland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

The Mask of Nijmegen

Gelderland,
Nederland


The Mask is het masker van Andreas Hetfeld. Dit masker van een Romein is geplaatst op 8 april 2020 op het eiland Veur-Lent. Dit is niet de definitieve plek voor het masker.
Het is de bedoeling dat Het Gezicht van Nijmegen straks aan de andere kant van de Waal komt te staan, bij de entree van de Waalhaven. ,,Het originele Romeinse masker, waar het werk op geïnspireerd is, is gevonden in de Waalhaven”.

Het is een geliefd object om te fotograferen. Ik heb getracht een foto te maken die andere misschien niet snel zouden maken, een portret van de zijkant met de zonsondergang aan de linkerkant. Het mooiste is om het masker in de avond te fotograferen en waarom zodat je de zon aan de zijkant hebt en het licht daar heel mooi valt. De hype om dit beeld te fotograferen is nu wel voorbij.

Nijmegen zeker een bezoekje waard - De Oudste Stad van Nijmegen . Het lijkt me leuk om Columbus community leden mee te nemen voor een foto stadstour, die ik regelmatig verzorg. Interesse laat het me weten dan plannen we een datum. It's for free !