Den Bosch

Reiskeuzestress

KHeijlaerts was hier op 2015-07-22 Gepost op: 2015-07-23 10 reacties.
Pffff... het overvalt me weer eens vandaag! Zoveel mooie plekken op de wereld die ik nog wil zien maar niet alles kan tegelijk. En wat kies je dan? En waarom dat, en niet toch die andere bestemming? Ik zie heel veel moois van India, Vietnam, Nepal, Bolivia, Patagonië, Alaska, Canarische eilanden, IJsland, Ierland, ... ik kan er zo nog 30 bestemmingen achter typen denk ik... En door hier rond te kijken wordt die lijst absoluut niet korter kan ik je zeggen! Volgende week ga ik voor een week naar Bulgarije. We landen in Sofia, pakken een huurauto en rijden dan naar Plovdiv. Vanuit daar gaan we de bergen in, de Rodopen, Rila. Het lijkt me geweldig! Ik zie er nog niet zo veel van hier op reisreporter behalve dan van Sofia en de zwarte zee. Maar wat ik heb gehoord is het erg mooi daar. Daarna ga ik met mijn zusje nog een lang weekend naar Normandië. Ook daar kijk ik naar uit. Ik heb hiervan al mooie foto's op Reisreporter zien staan! We slapen 2 nachten in een airbnb in Etretat, en verder zien we nog wel. Ik zag ook foto's van Honfleur, dat is daar ook redelijk in de buurt, misschien moet ik daar ook nog even langs. Leuke vooruitzichten! En toch blijft het in mijn hoofd malen... waar ga ik hierna naartoe? Gaan we met de kerstvakantie nog weg, of houden we het bij een vakantie om de carnaval te ontvluchten in Februari? Het valt soms niet mee. Dan zie ik hoeveel landen sommige reisreporters hier al bezocht hebben en dan ben ik eigenlijk best jaloers. Want wat is er heerlijker dan een onbekende bestemming leren kennen? Onbekende culturen te ontdekken? Te genieten van vreemd eten, en andere klimaten? Gelukkig is er tegenwoordig voor mensen zoals ik die moeite hebben met keuzes maken een leuk initiatief: srprs.me!! (kijk maar op www.srprs.me) Samen met mijn man laat ik mij compleet verrassen tegen het einde van mijn zomervakantie. We gaan een stedentrip doen binnen 6 uur vliegen van Amsterdam van 4 dagen. Maar waar naartoe? Dat zien we op het vliegveld :-) Mijn lijst van plekken die ik nog wil zien is zo lang, ik denk dat het altijd goed is! En ik hoef niet moeilijk te doen om te kiezen :-) PERFECT!!! Gelukkig krijgen we wel een week voor vertrek een weerbericht, zodat ik wel een beetje gericht mijn koffer kan pakken. Als ik terug ben zullen jullie het ook wel zien. Het kan van alles zijn: misschien ga ik wel naar Dublin, of naar Madrid, of naar Poznan, of naar Reykjavik, of naar Lyon, het kan allemaal! En ik vind het allemaal goed, want ik ben er nog niet geweest :-)
0
10
Alle blogs van KHeijlaerts
 

10 reactie(s) bij "Reiskeuzestress"

 • profile image comment

  Het is toch heerlijk dat je nog zoveel keus hebt! Geniet ervan en laat je verrassen, ook als je het zelf gekozen hebt. De foto's op de site zijn maar een flauwe afspiegeling van wat je werkelijk ervaart. In ieder geval veel plezier in Bulgarije!

  Door corriedewinter • geplaatst op 2015-07-28 09:19:21
 • profile image comment

  Ben benieuwd!

  Door deerik • geplaatst op 2015-07-27 20:19:33
 • profile image comment

  Wat leuk dit. En spannend. Ben benieuwd, en Honfleur is lieflijk maar ook toeristisch... Maar ja dat zijn we toch ook gewoon...

  Door Jan10e • geplaatst op 2015-07-26 15:43:55
 • profile image comment

  Spannend idee !! persoonlijker kies ik liever zelf maar echt dat is heel persoonlijk hoor! Leuk te lezen trouwens wist van het bestaan niet af!!

  Door schenkel • geplaatst op 2015-07-25 13:53:27
 • profile image comment

  Spannend! Leuke blog. Honfleur: ZEKER DOEN!!!

  Door Rhodaxx • geplaatst op 2015-07-24 19:05:16
 • profile image comment

  Wauw, wat spannend om je zo te laten verrassen. Ik ga direct de website bekijken!

  Door Sanine • geplaatst op 2015-07-24 17:41:25
 • profile image comment

  Ik heb precies hetzelfde, en door deze site wordt de verlanglijst alleen maar langer! Soms wou ik dat ik een jaar vakantie op kon nemen, heerlijk lijkt me dat! (Daarom neem ik zo nu en dan ontslag om in een paar maanden verschillende landen aan te kunnen doen :-) Veel plezier in Bulgarië, lijkt me ook erg mooi!

  Door Lyske1980 • geplaatst op 2015-07-24 12:07:16
 • profile image comment

  Heel herkenbaar die keuzestress…. Ook ik wordt reisgek gemaakt op deze site. Er staan al zoveel landen op mijn lijstje dat mijn man er soms dol van wordt, maar ook sommige landen waar ik al geweest ben, staan hoog op mijnlijstje om nog eens terug te gaan… Hopelijk kunnen we allemaal nog vele mooie reizen maken en elkaar inspireren! Fijne vakantie in Bulgarije en de rest van je vakantieplannen!

  Door WKerkhof • geplaatst op 2015-07-24 10:23:48
 • profile image comment

  Hele leuke blog, voor mij is kiezen ook nog steeds moeilijk hoor terwijl ik al heel veel gezien heb. Tegen de tijd dat je zo oud bent als ik is je lijst ook veel langer als ik zo lees waar je nog heen wilt. Geniet er maar van, Bulgarije staat bij mij hoog op de lijst, ben benieuwd naar je foto's.

  Door agrotewal • geplaatst op 2015-07-24 09:20:38
 • profile image comment

  Leuke blog om te lezen. Je hebt in ieder geval nog genoeg mooie plekken die je kunt bezoeken. De wereld is zo mooi om te bereizen.

  Door travelbag • geplaatst op 2015-07-24 06:42:30

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.