Den Bosch

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Den Bosch image

Den Bosch

Den Bosch
Nederland
Wampie

Indoor Brabant 2011

Voordat ik naar Rusland ga, ga ik naar Den Bosch voor Indoor Brabant 2011. Ik ben weg van paardensport en wil dat graag zien en fotograferen. Natuurlijk heeft Den Bosch wel meer te bieden, dan alleen paardensport en de Brabant Hallen. Ik verblijf in Hotel Restaurant Jo van den Bosch, vlakbij het station.

Ik hoop dat mijn favoriet Jeroen Dubbeldam tijdens het evenement ook in actie komt. Hij is één van de bekenste springruiters van het moment en ik vind het ook de beste springruiter, die Nederland rijk is. Er is tijdens het evenement zowel voor de dressuurliefhebbers als de springliefhebbers weer veel te zien. Op zondag 27 maart is er 's morgens ook een kinderochtend. Dat hoef ik niet perse te zien of te fotograferen, maar het is wel grappig om mee te maken hoe die kinderen reageren op paarden en pony's.

De foto's van het evenement zijn te zien via een link, die vermeldt staat op de site van mijn vakantie van Rusland onder het kopje links en dan Fotografie W. Hekman. Het hotel, die ik in Den Bosch heb, is te vinden op www.jovandenbosch.nl of google Jo van den Bosch. Je kan ook voor de foto's googlen op Fotografie W. Hekman. Maar het kan allemaal goed! Voor de blogs e.d. zal ik ter plekke ook verzorgen. Zowel op mijn website voor fotografie, als via deze site.

Groetjes,
Wendy