Magisch Malta. Ken jij deze mediterrane parel al? image

Magisch Malta. Ken jij deze mediterrane parel al?

Eigenlijk verbaast het ons dat ze bij aankomst nog geen entreegeld vragen. Want het mediterrane Malta, dat even groot is als Texel, is één groot openluchtmuseum. Profiteer nú van onze speciale Columbus-actie.

Dit kleine eilandrijk ligt midden in de Middellandse Zee, tussen Tunesië en Sicilië. De temperaturen zijn er dan ook erg aangenaam. Daarnaast zijn de vissersdorpjes er schilderachtig, de havens kleurrijk en de mensen gastvrij. De middeleeuwse hoofdstad Valletta, die dit jaar Cultuurhoofdstad van Europa is, bulkt van de Unesco-pareltjes, sfeervolle straatjes en barokke kerken en paleizen. Je kunt het monumentale Valletta ook vanaf het water ontdekken, tijdens een cruisetocht door de oude haven. Of stap op de ferry naar het groene zustereiland Gozo. Met dit Columbus-arrangement beleef je alles wat magisch Malta te bieden heeft. 

Profiteer nú van deze reisaanbieding

Relax en geniet in Hotel The District *** St. Julian's 
Na een gezellig avondje uit in een van de vele bars in het levendige St. Julian’s, word je wakker in driesterrenhotel The District. Je schuift aan voor het ontbijt en terwijl je geniet van al het lekkers vraag je je af wat de middag je zal gaan brengen. Ga je met je slippers aan flaneren over de boulevard of op het strand in St. George's Bay liggen? En voor de avond? Niets moet, alles mag! Dinertip: Don Enrique, het fijne restaurant op de begane grond van het hotel.5-daags arrangement inclusief 

• Retourvlucht Amsterdam - Malta met Air Malta of Transavia
• Luchthavenbelasting en brandstofheffing
• Retourtransfer luchthaven - hotel
• 4 overnachtingen in een tweepersoonskamer
• Nederlandstalige reisleiding

Reisperiode
1 juli 2018 t/m 31 maart 2019. Boeken vóór 1 oktober 2018.

Speciaal voor Columbus-lezers

• Fotoboek Inside Malta & Gozo 
• Welkomstpakket met verschillende drankjes

5 DAGEN VANAF € 299

Meer informatie en boeken via tui.nl/columbus of bel 088-0885885

Prijs is per persoon per arrangement (inclusief vlucht) en geldt voor een beperkt aantal vertrekdata. Het betreft een vanafprijs o.b.v. 2 personen. Verlengen en ontbijt bijboeken is mogelijk. Exclusief: € 2,50 calamiteitenfonds en € 25 reserveringskosten per boeking. 

Foto's: TUI.