Utena beste reistijd

Het weer in Utena

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Utena te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Utena? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Utena

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Utena:Litouwen heeft gematigd warme zomers en bitter koude winters. Ook in voor- en najaar is de temperatuur laag. Van juni t/m augustus is de temperatuur tussen 20°C en 25°C het meest aangenaam. Overigens valt dan wel iets meer regen dan in de rest van het jaar.


Reisadvies
Voor Utena geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
16 februari Onafhankelijkheidsdag, 11 maart Herdenking onafhankelijkheid 1990, 14 juni Dag van Rouw en Hoop, 6 juli Dag van de Staat.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Utena

Laat kaart zien