Kilkenny tijdsverschil

Wat is het tijdsverschil met Kilkenny? Het is belangrijk om te weten in welke tijdszone Kilkenny zich bevindt en wat het tijdsverschil is met Nederland en België. Met name voor het boeken van vliegtickets en hotelboekingen kan dit van belang zijn. Maak je een lange vlucht naar het oosten, dan kom je door het tijdsverschil al snel pas de volgende ochtend aan.

Informatie over Kilkenny

Beste foto's & tips van Kilkenny

'500283' door pkoelewijn '500283' door pkoelewijn

IerlandKilkenny

IerlandKilkenny

Parliament street

pkoelewijn

Na het beklimmen van de Round Tower bij de kathedraal is het "shopping time" geworden. Winkels vind je volop in de High Street. In het verlengde daarvan, de Parliament Street staan de biervaten op de stoep. De felle kleuren contrasteren enorm met de grijze stenen van kerken, kastelen en kloosters.

'504557' door pkoelewijn '504557' door pkoelewijn

IerlandKilkenny

IerlandKilkenny

Smaken verschillen

pkoelewijn

De High Street van Kilkenny is een gezellige en kleurige winkelstraat. Veel panden zijn geschilderd in een fris blauw of rood kleurtje. Deze winkelketen, die kleding vermaakt en repareert, heeft het wel heel bont gemaakt. De winkel is in elk geval niet te missen.

'500346' door pkoelewijn '500346' door pkoelewijn

IerlandKilkenny

IerlandKilkenny

Kasteel

pkoelewijn

Het Kilkenny Castle is de belangrijkste attractie van Kilkenny en behoort tot de beroemdste kastelen van Ierland. De Long gallery heeft een glazen dak. Vergeet ook niet het Design Centre te bezoeken dat tegenover het kasteel ligt. Hier kun je de mooiste spulletjes kopen, aardewerk, wollen kleding etcetera....

Laat kaart zien