Londen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Tickets bestellen London Eye

Londen,
Groot-Brittannië


De London Eye is een groot reuzenrad in het hartje van Londen.
Nu is het er altijd druk en is het moeilijk vooraf plannen wanneer je naar boven wilt ivm het weer

Mijn tip is om het niet te plannen, maar het weer een beetje in de gaten te houden. Wanneer het mooi weer is ga ergens in de buurt van de London Eye een cafeetje of iets dergelijks in, en boek online je kaartje. Hiermee bespaar je 10% en een lange wachtrij bij de kassa. https://www.londoneye.com

Je hebt Reguliere tickets die online 19.35 pond kosten, hiermee sta je nog wel lang in de rij voor de ingang (ons is gezegd ongeveer een uur) of je kunt kiezen voor Fasttrack, wat je 28.35 pond kost. Bij beide opties kun je de tijd aangeven dat je de eye in wilt (time table met beschikbare tijden)
Wij kozen voor een fastback ticket en zouden 3 uur later al de London Eye in kunnen. Met je bevestiging, identiteitsbewijs, en creditcard waar je mee betaald hebt ga je naar de fastticket kassa.
Wij deden dit uit voorzorg meteen omdat we niet precies wisten hoe het werkte, maar na moeiteloos onze kaartjes op te hebben gehaald mochten we tot onze verbazing, meteen in de fastline en hoefde we dus niet te wachten tot de vooraf gereserveerde tijd. In nog geen 8 minuten zaten we in een cabine omhoog richting een schitterend uitzicht over de stad!

Na ongeveer een half uurtje sta je weer met beide benen op de grond