Londen Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Ryanair blundert op drukste dag

Gepubliceerd: 04 aug 2009
0

700 passagiers hebben hun vlucht gemist omdat Ryanair slechts elf balies opende voor 255 vluchten. Dat gebeurde op één van de drukste dagen van het jaar op het Britse Stansted. Het weekend daarvoor had de maatschappij nog 23 balies bemand.

De vertragingen zorgden voor bijzonder veel ergernis onder de passagiers, waardoor de politie zelfs moest tussenkomen. De gestrande passagiers, velen met kleine kinderen, moesten andere vluchten zoeken of hun vakantie annuleren. Sommigen brachten de nacht door in de terminal.

Nachtmerrie

'Het was een nachtmerrie', zegt één van de gestrande passagiers. De man haalt flink uit naar de luchtvaartmaatschappij. 'De politie staat hier met machinegeweren die dienen om ons te beschermen tegen terroristen. Maar nu staan ze de ticketverkopers van Ryanair te beschermen', aldus de gedupeerde. Ryanair deed volgens hem geen enkele mededeling over de situatie.

Excuses

De luchtvaartmaatschappij bood later excuses aan voor het incident. Het kleine aantal geopende balies wijt Ryanair aan een personeelstekort bij het afhandelingsbedrijf Swissport. Ook dat bedrijf excuseerde zich voor het fiasco.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Groot-Brittannië artikelen
Goedkoop reizen
Met deze 4 tips ga je spotgoedkoop naar het theater

21 okt 2017, Met een beetje research en flexibiliteit kun je tegen flinke kortingen naar de beste musicals, toneelstukken en opera’s in bijvoorbeeld het New Yorkse Broadway of de Londense West End.

0
Handige Tips
Zo bespaar je op het ov van en naar het vliegveld

28 aug 2017, We bespaarden € 30 op ons vliegticket naar Londen door aan te vliegen op Stansted. Maar bij de treinkaartapparaat in de aankomsthal kwamen we er tot onze verbazing achter dat een treinritje naar het centrum net zo duur was. Daar ging onze winst!...

0
Handige Tips
Slow travel in the city. Zo onthaast je in 11 wereldsteden

15 aug 2017, Slow travel staat volledig in het teken van innerlijke rust. Je maakt je niet druk om to-dolijstjes met highlights, maar je blijft wat langer op één plek om je te verdiepen in de bestemming en haar bewoners. Wij helpen je op weg in elf wereldste...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.