Edinburgh Reviews

9

Categorie: Stad

Edinburgh

silvija was hier op 2016-07-31

Prachtige plek , mooie stad! verassend! Veel natuur, veel sfeer vooral als je van het middeleeuwse gevoel houdt. Mystiek, ruige natuur, goede restaurants maar ook veel koninklijke paleizen etc. Echt een leuke stad om te ontdekken!
veelzijdig erg sfeervol

weersomstandigheden
review geplaatst op 2017-06-13

8

Categorie: Stad

Edinburgh

aticketto was hier op 2012-10-31

Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, is hip en happening inmiddels. Geliefd als stedentrip en terecht. Als je een beetje geluk hebt regent het een paar dag niet en kun je heerlijk door de stad slenteren. Bezoek de topattracties zoals de ; Royal Mile, Edinburgh Castle en Hollyrood Palace. Maar er is zoveel meer… Langs de Royal Mile zijn allemaal kleine doorgangetjes die ook wel “closes” worden genoemd. Hier kom je uit in een doolhof van smalle straatjes of kleine binnenplaatsen. Soms zijn er kleine restaurantjes of pubs te vinden waar alleen nog de lokale Edinburgher zit. Ben je niet zo bang aangelegd ga dan met een tour onder de straten van deze stad. Natuurlijk wordt het de waargebeurde verhaal een beetje aangedikt maar het is gegarandeerd griezelen. Als je dan in het pikkedonker ook nog eens op een begraafplaats eindigt is de tour compleet. Als je ’s avonds ( of ’s middags) in een pub bent probeer dan eens een Whisky van schotse bodem of bier kan natuurlijk ook. In de weekenden is er vaak live muziek en de muzikanten weten het publiek goed mee te krijgen. Kortom een veelzijdige stad.
gastvrijheid
gezelligheid
veel bezienswaardigheden
goed pubs

het weer, vaak regenachtig
review geplaatst op 2016-10-13

Wil jij 1 jaar lang reisinspiratie over de mooiste bestemmingen? Bestel hier 9 nummers Columbus Travel voor € 59 + ontvang een Eastpak-rugzak cadeau (t.w.v. € 60)!
Wil jij 1 jaar lang reisinspiratie over de mooiste bestemmingen? Bestel hier 9 nummers Columbus Travel voor € 59 + ontvang een Eastpak-rugzak cadeau (t.w.v. € 60)!

Praktische informatie