Frankrijk Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Wonen in een toilet

Gepubliceerd: 04 dec 2009
0

Wanneer je hoog nodig naar het toilet moet, duurt het soms zo lang dat het lijkt of je voorganger op de pot in slaap is gevallen. Bij een openbaar toilet in de buurt van Nice kun je ook lang wachten, al is daar iets heel anders aan de hand.

In het desbetreffende toilet is namelijk een Frans echtpaar ingetrokken. De twee verhuisden ruim een jaar geleden naar de kleine ruimte toen ze vanwege hoge ziekenhuiskosten de huur van hun oude woning niet meer konden opbrengen.

Ingericht

De 62-jarige vrouw des huizes is als schoonmaakster werkzaam en wist van het toilet af omdat ze er geregeld zelf moest schoonmaken.
De wc is inmiddels compleet ingericht met een keukentje, bedden en een wasmachine. Het echtpaar blijft, ondanks verwoede schoonmaakpogingen, wel kampen met een penetrante urinegeur.

Op zoek

Mede daardoor zijn ze op zoek naar een nieuwe woning. Hun budget is duizend euro, maar daar blijkt aan de Côte d'Azur weinig voor te krijgen. Voorlopig blijft het echtpaar dus in het openbare toilet wonen.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Frankrijk artikelen
Bizar
Frans kasteel onder de hamer. Bied mee vanaf € 1!

30 sep 2017, Heb jij altijd al het gevoel gehad dat je onder je stand leeft? Ding dan mee naar een sprookjesachtig, Frans kasteel en leef als een hertog(in) in Franrijk! Jij kunt meebieden vanaf € 1. Niet geschoten, is altijd mis …

1
Handige Tips
Slow travel in the city. Zo onthaast je in 11 wereldsteden

15 aug 2017, Slow travel staat volledig in het teken van innerlijke rust. Je maakt je niet druk om to-dolijstjes met highlights, maar je blijft wat langer op één plek om je te verdiepen in de bestemming en haar bewoners. Wij helpen je op weg in elf wereldste...

0
Reisnieuws
5x heerlijke alternatieven voor drukke Europese zomerplekken

07 aug 2017, Wil je deze zomer wél volop van de zon genieten, maar heb je geen zin om hutje mutje op het strand te liggen? Verdiep je dan in deze 5 alternatieven voor onder Nederlanders populaire zomerbestemmingen en ontloop de toeristenmassa’s!

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.