Bornholm visum

Als je op reis gaat naar Bornholm, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Bornholm nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Bornholm heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Bornholm bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Bornholm overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Bornholm gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Bornholm

Beste foto's & tips van Bornholm

'326059' door AnnettesAdventures '326059' door AnnettesAdventures

DenemarkenBornholm

DenemarkenBornholm

Tempelridders op...Bo

AnnettesAdventures

Bornholm (DK) is een eiland tussen Zweden, Denemarken, Polen en Rusland in. Een uitstekende plek voor de tempelridders om hun kapitaal op te slaan. Deze kerk stampt uit de periode van de ridders,en de legende wil dat er nog zakken vol goud ergens in de kelders onder de kerken liggen...

'1063405' door JolandaSprokholt '1063405' door JolandaSprokholt

DenemarkenBornholm

DenemarkenBornholm

Zonsondergang bij...S

JolandaSprokholt

Svaneke is een sfeervol plaatsje op eiland Bornholm en een prima uitvalsbasis voor fietstochten. Bornholm is Deens en het eiland ligt ver zo ver van Denemarken dat het alleen via een veerboot vanaf Duitsland (Rugen) of Zweden (Ystad) te bereiken is. Na een dag fietsen over Bornholm trakteerde de zon ons op een prachtige zonsondergang achter de wolken, waardoor er een bijzondere gloed over de Oostzee kwam en deze zee alle kleuren van de regenboog aannam. Een heerlijk plek om na de inspanning helemaal tot rust te komen en te genieten van het uitzicht in het niets, met enkel de rotsen en de vogels die hun voedsel tussen de rotsen vinden.

Laat kaart zien