Noord Vietnam reisblogs

Vietnam (Sapa) naar China (Dali) Overland

janhermens bereidt zich voor Gepost op 20 jan 093 reacties

We willen in het najaar een rondreis maken door het noorden van Vietnam (Hanoi via Son La naar Sapa) en vervolgens via de grensplaats Lao Cai naar China (Lijiang, Dali en Yangshuo) om te eindigen in Macao. Het grootste probleem daarbij zal zijn om de 1000 km. tussen Lao Cai en Dali of Lijiang te overbruggen. Wie heeft deze reis al eens gemaakt en heeft mogelijk ideeën (auto, trein, vliegen)? Het gaat dus enkel om de overbrugging, de rondreis in Vietnam en China hebben we al klaar!

janhermens Positie 563 (400 p.) Lid sinds 01-06-2008 Foto's en tips: 1629 Blogs: 79 Fans: 5
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Kathmandu, een eerste indruk
4 1
Gepost op 08 juli
Nepal Kathmandu
Kathmandu
4 2
Gepost op 04 juli
Nepal Kathmandu
Een rondreis door het hoogste land ter wereld
4 2
Gepost op 03 juli
Nepal Kathmandu

Reacties bij deze blog

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Wat een prachtige reis! hebben julie dit allemaal verzameld op de beurs, folders en informatie op vragen? Ik vond de treinen een prima vervoermiddel om lange afstanden te overbruggen. Neem zelf eten en drinken mee, heet water wordt iedere keer bijgevuld voor je noodles, thee of oploskoffie. tweede klas had lakens op het bed (tig open cabines - 2X3 boven elkaar per cabine) dus mijn advies is neem iets meer comfort door 1e klas te gaan. En net als op kostschool gaan de lampen om 22uur uit.....zaklamp meenemen! Mbt vliegen kan ik geen advies geven. Macau ook erg mooi.
Groeten Mireille

jvanmoorsel

Door: jvanmoorsel • Geplaatst op

Lijkt me een interessante reis door een wat onbekender deel van Azië denk ik! Veel plezier met de voorbereiding, maar eerst nog naar Marokko toch?
Groetjes, Jim

gorke

Door: gorke • Geplaatst op

Denk dat jullie het even aan Paul de Roos moeten vragen hij heeft veel ervaring in die streek, volgende week is hij weer thuis.

Groetjes, Margo

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.