Thailand reviews

10
Thailand
Suzanne was hier 15 mrt 2018
Het kleinste eiland van de 3. Elk heel verschillend. Een gemoedelijk, wel toeristisch maar niet storend, eiland met een prachtige onderwaterwereld. Overal vissen in prachtige kleuren, zelfs haaien kan je spotten. Doe rustig aan, verleng je verblijf nog een paar nachten en huur een scooter om elk weggetje en strandje te ontdekken. Het is hier heerlijk!
Land
  • Snorkelen
  • Een beetje afgelegen
  • Het echte eilandleven
  • Mooie natuur
  • Bekend onder toeristen
Review geplaatst op 2018-03-15
9
Thailand
Manon was hier 15 mrt 2018
Een heerlijk, betaalbaar paradijs. Ondanks de mega kakkerlak ( het leek op een kakkerlak met rode strepen) in de badkamer en de kwallen die op me afkwamen, is het het fijnste land waar ik ooit geweest ben! Wilde olifanten, aapjes, prachtige uitgerekte stranden... Het eten is er ook heerlijk, echt heerlijk. Behalve de hygiëne het leukste, avontuurlijkste vakantieland waar ik ooit geweest ben.
Land
  • Eten
  • Dieren
  • Betaalbaar
  • Vriendelijkheid
  • Cultuur
  • Mooie stranden
  • Hygiëne
Review geplaatst op 2018-03-15
9
Thailand
Anneke was hier 15 mrt 2018
Prachtig nationaal park bestaande uit zeer oud regenwoud en een enorm meer. Hier hebben we een boottocht gemaakt wat avontuurlijk en zeer bijzonder was in dit natuurgebied. We waanden ons in een hele andere wereld.
Land
  • Natuur
  • Toerisme
Review geplaatst op 2018-03-15
10
Thailand
monica was hier 15 mrt 2018
Ik heb al zoveel mooie plekjes op de wereld gezien.. Nieuw Zeeland/Australie /Sri lanka/Indonesie enz enz . Thailand was ik ooit 25 jaar geleden geweest en nu deze zomer weer . Wat een Heerlijk land !! Met zoveel plezier met mijn gezin bestaande uit 2 volwassenen en 3 kinderen 20/18/15 jaar gereisd .Mooie plekjes met een eigen stempel. Chiang Mai waar we de longnecks hebben gezien ..geriverraft . gemountainbiked ..de olifanten en nachtmarkt . De adembenemende floatel in Kanchanaburi waar je in schommelstoel op je veranda naar het geluid van stromend water en vogelgeluiden helemaal tot rust komt. Eilanden Koh Tao en Koh Samui waar de stranden fantastisch zijn en het snorkelen waanzinnig mooi is .Mijn huis op Koh Tao was een dream en het hotel nikki beach Koh samui was little Ibiza .Thailand rocks voor iedereen rustzoekers tot feestgangers
Land
  • voordelig
  • heerlijk eten
  • vriendelijk
  • the smile
  • gevarieerd
  • veilig gevoel
  • geen
Review geplaatst op 2018-03-15
9
Thailand
sabine was hier 15 mrt 2018
Alles wat ik van Thailand verwachtte -al jaren mijn droombestemming- is in veelvoud uitgekomen. De glimlach van het land, het overweldigende van de natuur, de sereniteit van de mensen. Wie niet als een ander mens terugkeert uit Thailand, heeft enkel twee weken liggen zonnen aan een luidruchtig, van toeristen vergeven strand op Koh Phi Phi. Wij hadden alles geboekt via www.bezoekthailand.nl, dikke pluim, alles was zoals afgesproken, niks was teveel moeite. Wij hadden onze eigen auto met chauffeur. Zo geef je de mensen werk én je ziet dubbel zoveel als in de reisboeken staat. Onze chauffeur liet ons van alles proeven en wist tempels zijn waar geen toerist was. We waren zo speciaal dat we zelfs met de gouverneur op de foto moesten! In ecohotel River Kwai Jungle Rafts overvalt je een rust die wij zo ontwent zijn dat het je even duizelt. Terwijl de olifanten baden en jij drijft in de rivier, bekvechten de apen in de jungle aan de oever en worden de olielampen aangestoken. Heerlijk om even zonder elektriciteit te zijn, en dus onbereikbaar. De stille kracht van het verleden ervaar je best op de fiets, bv in Ayutthaya waar je als een prinses slaapt in de oase van het Baan Thai House. In het War Museum in Kanchanaburi krijg je dan weer kippenvel door de verhalen van de zwarte kant van dat verleden. En eindigen kan niet beter dan in het paradijselijke Le Vimarn op Koh Samet, een luxueuze versie van Robinson spelen om amper drie uur van Bangkok. Was ik er almaar weer...
Land
  • van religie doordrongen, tot in de kleinste dingen, zelfs in metropool Bangkok
  • geheimzinnige jungle
  • die glimlach!
  • overheerlijk eten voor 1 euro op straat
  • zo authentiek, basic of luxueus als je zelf wil
  • te veel te zien, te weinig tijd!
Review geplaatst op 2018-03-15
7
Thailand Bangkok
PEL was hier 01 dec 2017
In Thailand vind je heel veel tempels met beelden die volledig bedekt zijn met bladgoud. Als er nieuwe beelden worden geplaatst begint het proces opnieuw en zie je nieuwe stukjes bladgoud verschijnen op dat beeld. Dit beeld zagen we op een van onze wandelingen door Bangkok.
Stad
Review geplaatst op 2018-11-23
9
Thailand
mj.deleeuw was hier 01 okt 2017
Fantastisch Nationaal Park met ook het Elephants Hills Park. Hier zelf een nachtje mogen slapen in een luxe tent. Echt een aanrader! Het is een olifanten park waar geen olifantenritjes worden aangeboden(in mijn ogen kan dit niet meer!!) Maar hier worden olifanten die niet meer in het wild kunnen leven opgevangen. (denk aan wezen of olifanten die uit bv een circus komen). Echt een aanrader. Mooie natuur met ook veel wildlife te spotten.
Land
  • Prachtige natuur
  • Geen minpunten
Review geplaatst op 2017-11-08
10
Thailand
Zinzi was hier 01 aug 2017
Khao Sok NP is mijn favoriete plek in Thailand met haar adembenemende krijtrotsen, kraakheldere, azuurblauwe wateren en serene rust. Vaar op een typisch Thaise longtailboot naar de rotsformaties die oprijzen uit het diepe meer; ontdek per bamboeraft de beruchte druipgrot of kano langs de oevers van de dichtbeboste jungle opzoek naar slingerapen en Maleisische beren. Voor nog geen 20 dollar per nacht overnacht je in een bamboe hut op een afgelegen raft te midden van dit natuurspektakel. Ook kun je in de buurt van het hoofdkwartier per band de snelstromende rivier ontdekken, terwijl je je vergaapt aan het prachtige landschap. Let wel, de stroomversnellingen vereisen de nodige concentratie. Tot slot kun je aan een liaan over de rivier slingeren als een ware Tarzan.
Land
  • Lekkere landschappen
  • Geweldige krijtrotsen
  • Budget-vriendelijk
  • Onontdekt voor Thailand-begrippen
  • Geschikt om te zwemmen
  • Safari
  • Vaak regenachtig
Review geplaatst op 2017-08-28
8
Thailand
Zinzi was hier 01 jul 2017
Chiang Mai is met recht de parel van Noordelijk Thailand: bruisende avondmarkten, prachtige tempels en bovenal vriendelijke mensen. Doi Suthep, de heiligste tempel van het Lanna koninkrijk, biedt een bijzonder mooi uitzicht over de stad. Bereid je wel voor op een klimpartij over de lange, statige trappen of neem de kabelbaan. Voor de mooiste foto's ga je hier heen rond zonsondergang. De entree bedraagt slechts 50 THB. Ook de ommuurde stad met haar talloze tempels als Wat Chedi Luang en Wat Phra Singh is zeker de moeite waard. Hier ben je getuige van de lokale beleving van het boeddhisme en sla je gade hoe plaatselijke bewoners wierook aansteken en lotusbloemen offeren. Vanuit Chang Mai ontdek je ook gemakkelijk de groene omgeving van Noord-Thailand met haar eindeloze heuvels en uitgestrekte rijstvelden. Een trekking in de jungle is zeker de moeite waard, evenals het bamboeraften op de snelstromende rivieren bij de Doi Inthanon.
Land
  • Gezellige avondmarkten
  • Prachtige tempels
  • Goedkoop
  • Heerlijk eten
  • Goede koffietentjes
  • Toeristisch
Review geplaatst op 2017-08-02
9
Thailand
FINN was hier 01 jul 2017
Het is een prachtig natuurgebied met veel mooie diersoorten. Je kan er op excursies gaan die je bijna nergens anders zo mooi kan maken... Als je de jungle ingaat merk je pas hoe mooi de natuur daar werkelijk is.
Land
  • prachtige natuur
  • wij zagen niet zoveel wildlife
Review geplaatst op 2018-01-05
10
Thailand Bangkok
silvija was hier 01 apr 2017
Eerste kennismaking met Azie en ben onovertroffen verliefd! Met name de levensinstelling van de mensen, de vriendelijkheid, het gevoel , de kleuren de blijheid ,het grote respect, ik ben tot leven gekomen in Thailand..een fantastisch land waar naast de toeristische plekken ook nog ontzettend veel plekken zijn om te ontdekken, pak een taxi en laat je rondrijden! Word uitgenodigd bij de locals, ontdek diep in de jungle een stille bijna macabere gedenkplaats voor een neergestort vliegtuig..het is een fantastisch land!
Stad
  • vrijheid , alles kan en alles mag
  • toeristisch
Review geplaatst op 2017-06-06
10
Thailand Chiang Mai
silvija was hier 01 apr 2017
Fantastisch imponerende tempel , we waren er tijdens de lente, dus het was een en al bloeiende planten, roze azaleas gouden regen, fantastische kleurenpracht. Ik vond persoonlijk dit een van de mooiste tempels van Thailand, er straalde zoveel rust van uit. Het terrein is prachtig , we bezochten ook een dienst, waar jonge monnikken zaten te bidden met achter hun een hond die aan slapen was. Het plaatje raakte me enorm, deze tempel ga ik nooit vergeten.
Stad
  • Rustgevend en bijzonder
  • plastic boeddhas
Review geplaatst op 2017-06-10
10
Thailand
silvija was hier 01 apr 2017
Eerste kennismaking met Azie en ben onovertroffen verliefd! Met name de levensinstelling van de mensen, de vriendelijkheid, het gevoel , de kleuren de blijheid ,het grote respect, ik ben tot leven gekomen in Thailand..een fantastisch land waar naast de toeristische plekken ook nog ontzettend veel plekken zijn om te ontdekken, pak een taxi en laat je rondrijden! Word uitgenodigd bij de locals, ontdek diep in de jungle een stille bijna macabere gedenkplaats voor een neergestort vliegtuig..het is een fantastisch land!
Land
  • vrijheid , alles kan en alles mag
  • toeristisch
Review geplaatst op 2017-06-06
10
Thailand
silvija was hier 01 apr 2017
Prachtige rustige serene plek, met eeuwenoude Buddhas en tempels, zeer mooie en goed verzorgd! Er waren in April zeer weinig toeristen, en je kunt er heerlijk vanuit je hotel met je fiets naartoe. Sukothai zelf is kleinschalig maar wel typisch THAIS het park is fantastisch!
Land
  • rust, stilte, goed verzorgd
  • weinig schaduw
Review geplaatst op 2017-06-10
10
Thailand
silvija was hier 01 apr 2017
Fantastisch imponerende tempel , we waren er tijdens de lente, dus het was een en al bloeiende planten, roze azaleas gouden regen, fantastische kleurenpracht. Ik vond persoonlijk dit een van de mooiste tempels van Thailand, er straalde zoveel rust van uit. Het terrein is prachtig , we bezochten ook een dienst, waar jonge monnikken zaten te bidden met achter hun een hond die aan slapen was. Het plaatje raakte me enorm, deze tempel ga ik nooit vergeten.
Land
  • Rustgevend en bijzonder
  • plastic boeddhas
Review geplaatst op 2017-06-10
9
Thailand Noord Thailand
LRison was hier 01 nov 2016
Berg route tussen Chang Mai en Mae Hong Son. Schitterende route over met bossen begroeide bergen, op de toppen mooie uitzichtpunten. Het traject is 240 km en heeft 1864 bochten over bergen to 2000 m. Halfweg is het stadje Pai leuk plaatsje om te overnachten heeft een hel grote avondmarkt. Er ligt een brug gebouwd door de Japanners. Langs de route zijn ook verschillende watervallen te bezoeken. Een bezoek aan het plaatsje Ban Lak Thai is de moeite waard, gelegen rond bergmeertje en theeplantage's tegen de hellingen, je moet dan wel nog 400 bochten extra maken. De Nam Lod Cave moet je bezoeken je vaart er op een bamboe vlot doorheen. Dichter bij Mae Hong Son ligt de bamboebrug Su Thong Pé gebouwd over een riviertje en de rijstvelden naar een Birmese Tempel. Het Tampla natuurpark heeft een bron die uitspringt in een grot het water bevat honderden vissen. Heel leuk is ook langs de route de kraampjes van de Hmong bergbewoners te bezoeken die allerlei waren aanbieden. In Mae Hong Son een bezoek aan de Tempel Chong Kham en bovenop de berg de Wat Phra That Doi Kong Mu zeker de moeite waard. Na de enerverende rit van 1864 bochten door de bergen is het mogelijk om een diploma bij het buro van commercie te halen dat je de rit hebt gemaakt .
Regio
  • Mooie vergezichten
  • Veel bezienswaardigheden
  • Ongerepte natuur
  • Terug rit
Review geplaatst op 2016-12-01
9
Thailand
inekesmeulders was hier 01 sep 2016
Een van dé meest indrukwekkende dingen die ik ooit gedaan heb, is de Khao Ngon Nak (Dragon Crest Mountain) beklimmen, een klimtocht van maar liefst 3,7 km. Met een klein hartje zijn we aan deze 2,5 uur durende klimtocht begonnen. Niet alleen omdat ik vooraf gelezen had dat het redelijk steil ging zijn, maar ook omdat je in de Thaise jungle veel gevaarlijke en zelfs dodelijke beesten kan tegenkomen, zoals slangen, duizendpoten en schorpioenen. Eens vertrokken en terwijl het zweet me uitbrak, kon ik echter enkel nog denken aan het moment van aankomst. En dan gebeurde het; het eerste vergezicht kwam uit het niets en was adembenemend. De Hong eilandengroep, de zee en de prachtige natuur van Krabi deden al mijn vermoeidheid op slag verdwijnen. Met nieuwe energie bereikten we al gauw de top (565m) met uitzichten die tot in de oneindigheid reiken. De zee, de natuur en de prachtige rotsformaties van Krabi zijn spectaculair en bovendien de perfecte achtergrond voor een kaartje met “zonnige groetjes uit Thailand”. Voor de durvers is er ook een ietwat uitstekende rots waarop je kan gaan zitten of staan voor een sensationele foto. Tips: vertrek vroeg, voorzie een picknick en neem vooral genoeg water mee! Je wandelt of klimt namelijk 3,7 km en moet deze nadien ook weer terug naar beneden. Als laatste is het goed om te weten dat dit plekje absoluut niet toeristisch is. Dus neem een taxi of zoek op voorhand goed uit waar het pad begint. Veel plezier!
Land
  • Adembenemende uitzichten
  • Goede workout
  • Avontuur en natuur
  • Steile en zware beklimming
Review geplaatst op 2016-11-08
10
Thailand
Het kleinste eiland van de 3. Elk heel verschillend. Een gemoedelijk, wel toeristisch maar niet storend, eiland met een prachtige onderwaterwereld. Overal vissen in prachtige kleuren, zelfs haaien kan je spotten. Doe rustig aan, verleng je verblijf nog een paar nachten en huur een scooter om elk weggetje en strandje te ontdekken. Het is hier heerlijk!
Land
  • Snorkelen
  • Een beetje afgelegen
  • Het echte eilandleven
  • Mooie natuur
  • Bekend onder toeristen
Review geplaatst op 2017-02-08
10
Thailand
Ik heb al zoveel mooie plekjes op de wereld gezien.. Nieuw Zeeland/Australie /Sri lanka/Indonesie enz enz . Thailand was ik ooit 25 jaar geleden geweest en nu deze zomer weer . Wat een Heerlijk land !! Met zoveel plezier met mijn gezin bestaande uit 2 volwassenen en 3 kinderen 20/18/15 jaar gereisd .Mooie plekjes met een eigen stempel. Chiang Mai waar we de longnecks hebben gezien ..geriverraft . gemountainbiked ..de olifanten en nachtmarkt . De adembenemende floatel in Kanchanaburi waar je in schommelstoel op je veranda naar het geluid van stromend water en vogelgeluiden helemaal tot rust komt. Eilanden Koh Tao en Koh Samui waar de stranden fantastisch zijn en het snorkelen waanzinnig mooi is .Mijn huis op Koh Tao was een dream en het hotel nikki beach Koh samui was little Ibiza .Thailand rocks voor iedereen rustzoekers tot feestgangers
Land
  • voordelig
  • heerlijk eten
  • vriendelijk
  • the smile
  • gevarieerd
  • veilig gevoel
  • geen
Review geplaatst op 2016-09-09
8
Thailand
talldutch was hier 01 jul 2016
Een uitstekend 5 sterren hotel midden in Bangkok (Sathorn area), maar toch weg van de massa. Maar bijv. Patpong slechts op 30 minuten lopen. Het Anatara bestaat uit 2 torens, waarvan 1 als hotel dient en de andere als appartementencomplex. Het hotel heeft verschillende soorten kamers, wij hebben in de 64 m2 suite verbleven. De suite is erg netjes met een keuken gedeelte (inclusief eettafel), zitgedeelte met bank en luie stoel, comfortabele slaapkamer met kingsize bed en grote badkamer met grote douche en ligbad. Zowel het woon- als het slaapgedeelte hebben een (klein) balkon. Het hotel is van alle gemakken voorzien. Uitgebreid ontbijtbuffet (binnen als buiten eten). zwembad, sportschool, rooftop bar (aanrader!). Bij het zwembad aangename ligbedden en handdoeken en tussen 4 en 6 happy hour. ;-) Voor de sportieveling een bijzonder nette sportschool (inbegrepen) met kleedkamers en douches. De douches zijn ook te gebruiken als je na het uitchecken nog aan het zwembad hebt gelegen (bijv. bij late vlucht). Het belangrijkste in een hotel is natuurlijk het personeel. Het is voorkomend en doet alles om het je zoveel mogelijk naar de zin te maken. Geen klachten van onze kant dus. Het Anantara stunt regelmatig met prijzen. Met een beetje goed zoeken, kan je voor rond de € 70 p.n. een suite boeken. PS: handig, beneden is een 7Eleven.
Land
  • Mooie kamers
  • Zwembad
  • Sportschool
  • Ligging
  • Prijs
  • Aan grote doorgaande weg, weinig straatleven
Review geplaatst op 2016-09-15