Laem Phra Nang beste reistijd

Het weer in Laem Phra Nang

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Laem Phra Nang te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Laem Phra Nang? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis.

 

Beste reistijd voor Laem Phra Nang

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

De gemiddelde temperatuur en neerslag in noord Laem Phra Nang:


De gemiddelde temperatuur en neerslag in midden Laem Phra Nang:


 

De gemiddelde temperatuur en neerslag in zuidwest Laem Phra Nang:

 

De beste reistijd voor Laem Phra Nang is

november t/m april. De wintermaanden brengen de koelste dagen, maar ook de meeste toeristen. Wie het niet erg vindt om een zekere luxe in het weer op te geven kan kiezen voor de veel rustigere regenperiode, juni t/m oktober, of wegbranden (op verlaten stranden, dat wel) in de hete zomermaanden april en mei. 


Reisadvies Laem Phra Nang: is Laem Phra Nang veilig?

Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
6 april Chakri Dag, 13 t/m 15 april Songkran, 23 oktober Chulalonkorn Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.

 

Informatie over Laem Phra Nang

Laat kaart zien