West Taiwan en Peghu eilanden beste reistijd

Het weer in West West Taiwan en Peghu eilanden en Peghu

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor West West Taiwan en Peghu eilanden en Peghu te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in West West Taiwan en Peghu eilanden en Peghu? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor West West Taiwan en Peghu eilanden en Peghu

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in West Taiwan en Peghu eilanden:De beste reistijd voor West Taiwan en Peghu eilanden is oktober en november. Niet te warm, niet te koud, oftewel precies goed: dat geldt voor de herfst op dit subtropische eiland. Je vermijdt de regen die vooral in de lente valt, en, ook niet onbelangrijk, het tyfoonseizoen dat loopt van juni t/m september.


Reisadvies
Voor West Taiwan en Peghu eilanden geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
28 januari Dag van de Vrede, 31 mei Tuen Ng, 10 oktober Nationale Dag, 25 oktober Dag van Teruggave.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement.

Informatie over West Taiwan en Peghu eilanden

Beste foto's & tips van West Taiwan en Peghu eilanden

'268559' door bikemice '268559' door bikemice

TaiwanWest Taiwan en Peghu eilanden

TaiwanWest Taiwan en Peghu eilanden

Queens head,...rotsfo

bikemice

Yeliu, noordwest van Greenbay. Limestone formatie's gevormd door erosie. Deze beroemde formatie lijkt op een vrouwen hoofd met een kroon vandaar queens head. Andere formatie's lijken op een voetstap, paddestoelen en honingraten. Een droomland voor geologen :-)

Laat kaart zien