Sri Lanka

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Sri Lanka image

Voor de negentiende keer naar Sri Lanka

Sri Lanka
Azië
Saysrilanka

Voor de negentiende keer naar Sri Lanka

Ik heb weer geboekt en wel voor 24 juni 2009 tot 15 juli 2009.
In deze drie weken ga ik weer zoals vanouds de projecten bezoeken van de Stichting Ayubowan Yaluva Sri Lanka, ook worden dan weer alle sponsor gezinnen met een bezoek vereerd en wordt er bekeken wat de mensen zoal hebben gedaan en wat er nog gedaan kan worden.
Ook worden de projecten bezocht waar de stichting mee bezig is en wordt er in overleg met in dit geval de school directies bekeken wat wij nog meer voor hen kunnen betekenen en natuurlijk wordt er dan ook gesproken over de benodigde gelden van wat er is en wat er nog moet komen.
Veel reizen zal ik ditmaal niet doen daar ik Sri Lanka al regelmatig ben doorgereist, bij mijn laatste bezoek in februar 2009 heb ik samen met onze vertegenwoordiger in vier weken ruim 2000 km afgereist en dat is voor Sri Lankaanse begrippen heel veel, gezien de gemiddelde snelheid ligt op ongeveer 40-50 km/uur.
Wel heb ik bij mijn laatste trip Yala safari park aangedaan, ik was toch in Tissamaharama, en heb voor het eerst een luipaard gefilmpt, was een leuke verrassing na ruim 2 1/2 uur door het park te hebben gecrosst, twee verschillende luipaarden.
Ik probeer ditmaal samen met mijn vrouw te genieten van het strandleven en dat dan samen met onze vele vrienden uit de buurt van het hotel Blue Oceanic, dit hotel wordt door mij nu voor de zeventiende keer bezocht, twee keer eerder was ik hotel The Beach, voorheen Royal Oceanic.
Sri Lanka is het land wat mijn hart heeft gestolen en zal er zolang ik maar kan ook naar toe reizen en wie weet ga ik er straks ook nog eens wonen, ik zie het allemaal al voor mij.

Foto's

ab0d8.jpg
ab0d8.jpg
Saysrilanka
c4206.jpg
c4206.jpg
Saysrilanka
da35b.jpg
da35b.jpg
Saysrilanka