Singapore

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Schilderwerk

Singapore,
Singapore


Mijn laatste werkfoto in het kader van het maandthema! Jullie zullen er inmiddels wel helemaal tureluurs en hoteldebotel van zijn ;-) Hij is genomen in Chinatown, Singapore. Ik vond het een mooi gezicht, die kleuren en de mannen op houten steigers (foto van de oorspronkelijke foto (1998), scannen leverde slecht resultaat)

Ik vond “werken” een geweldig maandthema, want ik probeer in de landen die ik bezoek altijd veel te zien (en te fotograferen) van het plaatselijke werk. Deze foto heeft overigens mijn fascinatie voor het fotograferen van werkende mensen in het buitenland gewekt en is daarom erg speciaal voor me. Mooi om mee af te sluiten!

Een foto die ik helaas niet heb kunnen plaatsen omdat hij alleen in mijn hoofd zit, is een plaatje van een kantoorgebouwtje in Livingstone, Guatemala. De deur stond open. Op de gevel stond in grote letters “Windows” en “Microsoft Office”, binnen zaten mensen te werken achter ouderwetse typemachines, geen computer te bekennen! Helaas had ik mijn camera niet bij me (een zeer zeldzame gebeurtenis) en moest ik de volgende ochtend vertrekken, maar de “foto” zit voor altijd in mijn hoofd!

Ik heb overigens ook erg genoten van alle mooie werkfoto’s van de andere RR’s!