Riyad reisblogs

Keuringsdienst van waren.

Tisernst was er(tot 20 mei 2011) Gepost op 30 mrt 111 reacties

(uit mijn dagboek 8 maart 2009)

Zo nog even een bijzondere ervarig uit het verre oosten
Kon het niet laten dit nog even te vertellen.

Gisteren avond vroeg 1 van mijn collega's of ik zin had om ergens wat te gaan eten en daarna naar een koffiehuis te gaan.
Ik was een beetje in twijvel gezien de persoon in kwestie geen woord engels kan, en niet de meest betrouwbare autobestuurder is (zeg maar formule 1 is er niets bij ).

Na uren twijvelen vond ik het toch een beetje lullig het aanbod af te slaan, en heb vervolgens besloten maar mee te gaan.
Na een half uur stokstijf van angst in de auto te hebben gezeten, waren we dan toch eindelijk op de plaats van bestemming.
Moet zeggen dat er iets in mij vertelde dat het toch niet de juiste beslissing was mee te gaan deze avond...het restaurant was niet meer dan een slagerij. Jemig wat had ik nu graag de smaakpolitie willen optrommelen, wat een bende en zeer onhygiënische toestanden. De meesten die mij goed kennen weten dat ik niet heel erg snel moeite met iets heb, maar dit sloeg alles.

Tijdens mijn steeds afnemende eetlust, werd er dan wat opgediend...nou ja als je een in een stuk aluminium papier gerolde wrap met vlees, opdienen kan noemen. Als ik geen idee had gehad hoe deze zaak eruit zag was het misschien best lekker geweest. Maar ja mijn eetlust was totaal weg en werd steeds minder toen er een schaap onder dwang naar binnen gedouwd werd en voor mijn ogen geslacht werd. Ik kom zelf uit een slagers familie, maar wij hielden dat soort dingen toch wel gescheiden hehe.

Het meest vervelende van dit hele verhaal was nog wel dat ik daar in 1 van de achterbuurten van de stad een broodje zat te eten met 20 ogen die me aanzaten te staren, geen woord engels konden en maar elke keer schatered zaten te lachen.

Een hele ervaring rijker....en hoef een week geen schaap meer te eten.

Tisernst Positie 16329 (0 p.) Lid sinds 26-03-2011 Foto's en tips: 32 Blogs: 6 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

De test....how to become an indian - part 2
0 2
Gepost op 14 april
India Maharashtra
De test....how to become an indian - part 1
3 1
Gepost op 14 april
India Maharashtra
Verkeer regels???????
0 4
Gepost op 07 april
Saudi-Arabië Riyad

Reacties bij deze blog

pkoelewijn

Door: pkoelewijn • Geplaatst op

Tamelijk onsmakelijk verhaal. Boeiend beschreven...

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.