Sindh

Sindh is een van de vier provincies van Sindh. Het ligt in het zuidoosten van het land, tegen de grens met India en deels aan de Arabische Zee. De hoofdstad is Karachi, de grootste stad van Sindh. De provincie herbergt het zuidelijke deel van de Indusvallei. In het oosten ligt de Tharwoestijn en in het westen de zuidelijke uitlopers van het Kirthargebergte.

Informatie over Sindh

Beste foto's & tips van Sindh

'197651' door GlobeCruiser '197651' door GlobeCruiser

PakistanSindh

PakistanSindh

Vriendelijke gezichte

GlobeCruiser

Tijdens mijn reis door Pakistan, in de regio Sindh, ontmoette ik deze vriendelijke man. De man was gekleed in de lokale kleding en droeg een kufi.

'276739' door Alet '276739' door Alet

PakistanSindh

PakistanSindh

Baaltje stro

Alet

Het verkeer dat je tussen de steden tegenkomt is eigenlijk alleen vrachtverkeer. Geen idee trouwens hoe de passagiers bovenop die baal terecht gekomen zijn. Het zal daar bovenop niet koud zijn, met temperaturen van boven de 45 graden!

'276735' door Alet '276735' door Alet

PakistanSindh

PakistanSindh

Onze chauffeur

Alet

Van Karachi naar Lahore heeft Archad ons het mooie Pakistan laten zien. Tijdens onze reis werden we constant begeleid door politie van het betreffende district dat we doorkruisten. Archad had nog wel eens moeite met de route die de politie nam of de lage snelheid die gereden werd. De gebaren die over en weer gemaakt werden waren duidelijk. Hij zorgde goed voor ons.

Laat kaart zien