Mustang

Foto door Reisreporter Jasperaroundtheworld

Sulawesi, het vroegere Celebes, staat bekend om de prachtige koraalriffen en de traditionele Torajastammen. Tijdens een excursie kun je kennismaken met de gewoonten en gebruiken van deze bijzondere stam. Het nationale park Bunaken ligt in Sulawesi. Het bestaat uit vijf eilanden voor de kust van Manado.

Informatie over Mustang

Beste foto's & tips van Mustang

'1085152' door neretslok '1085152' door neretslok

NepalMustang

NepalMustang

Mustang

neretslok

Eigenlijk is dit een rivier die soms woest kan stromen. Maar het grootste deel van het jaar is het in Mustang droog, stoffig en dor. Het ligt in de zogenaamde regenschaduw van de Annapurna en het regent er dus nauwelijks. Mooi woest ruig landschap. Puur nog.

'1097009' door neretslok '1097009' door neretslok

NepalMustang

NepalMustang

Marpha

neretslok

De hoofdstraat (en enige straat) van het dorpje Marpha, in Mustang. Een van de weinige dorpjes daar. Opvallend: het bord ' drive slowly' , alsof je hier hard kunt rijden. Uberhaupt kunt rijden! :-)

'1063671' door neretslok '1063671' door neretslok

NepalMustang

NepalMustang

On the 'road' in...M

neretslok

Al eerder plaatste ik een foto van Mustang, het kleine verborgen voormalig koninkrijkje tegen de grens met Tibet. Je waant je hier ver weg van de wereld. Deze opname is een van mijn favoriete opnamen uit dit gebied.

Laat kaart zien

Laatste Mustang artikelen

Columbus-team op pad. On the road in onbekend Mustang

Schrijfster Ynske Boersma en fotograaf Malou van Breevoort brachten de geïsoleerde Nepalese regio Mustang voor ons in kaart. Al ging dat niet zonder slag of stoot. Ze zagen twee vluchten gecanceld worden, trotseerden bergwegen terwijl het ijzelde en werden opgehouden door overstekend wild. Een impre...

Schrijfster Ynske Boersma en fotograaf Malou van Breevoort brachten de geïsoleerde Nepalese regio Mustang voor ons in kaart. Al ging dat niet zonder s...

7x de mooiste off-roadtrips

Roadtrips staan garant voor vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. De échte durfal gaat nog een stapje verder, door letterlijk buiten de gebaande paden te treden, off-road. 

Roadtrips staan garant voor vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. De échte durfal gaat nog een stapje verder, door letterlijk buiten de g...